Trykk for flere produkter.
No products were found.

Hullplate/Hullskive til TC-12 Elegant, 3-8mm

Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-12 Elegant/Inox fra Tre Spade

Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.

6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.

Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under

Spesifikasjoner

  • Rustfri stålplate
  • Bildet viser 3 ulike hullplater
  • Selges per stk.
  • Passer til Kjøttkver TC-12 Elegant fra Tre Spade
  • Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
  • Diameter: 82mm
  • Tykkelse: 9mm
Les merShow less
kr 219.00
Hullplate / Hullskive Størrelse
  • 3mm Hullskive
  • 6mm Hullskive
  • 8mm Hullskive
På lager 9 Produkter
Referanse:
Hullskive-TC12-3mm
Produktdetaljer
Hullskive-TC12-3mm

Dataark

Modell
TC-12
Tillegsutstyr
Reservedeler
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
4.5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(4.5)
Relaterte produkter
kr 4,490.00
(4)

Tre Spade Kjøttkvern TC-22 Elegant
Ved kjøp av kjøttkvern følger det med en EKSTRA KNIV VERDI 149,- KR.

10 ÅRS GARANTI. Vi har komplett delelager og serviceverksted

Tre Spade har produsert kjøttkverner siden 1894 og er et svært anerkjent firma innen sin bransje. Dette er vår rimeligste maskin. Den har en kapasitet på 120 kg kjøtt i timen, noe som skulle være mer enn nok for de fleste husholdninger. Hus, skrue og låsemutter er produsert i smidd fortinnet støpejern. Beholder, deksel, kniv og festeplate for motor er i rustfritt stål.

Kvernen leveres med en hullskive i rustfritt stål som har en grovhet på 6 mm.

Garanti: Vi har nå solgt disse kjøttkvernene i mer enn enn 19 år og de har vist seg å være svært pålitelige. Derfor har vi utvidet garantien til 10-års full garanti. Det vil si at både deler og servicearbeid er dekket i denne perioden. Vi er dermed den leverandøren som gir den beste service.

TEKNISKE DATA:
160 omdreininger pr. minutt på skruen.
En-faset motor på 0,8 HK / 220 Volt.
Dimensjoner: 38 x 24 x 47 cm.
Diameter på hullskive er 7 cm.
Vekt: 12 kg.
Garantitid: 10 år.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 69.00
(16)

En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 67.85
(12)

BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

Sørstats inspirert klassisk krydderblanding til bl.a. grillmat. Passer til alle typer kjøtt. Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg det på grillen, i panna el. ovnen. Kan også brukes til sauser og dressinger.


ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak

INGREDIENSER:
brunt sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, chipotle (chilli jalpeno red),
chilli

ALLERGENER:
Ingen

kr 7,990.00
Oppskjærsmaskin D-250 PRO

Praktisk oppskjærsmaskin D-250 PRO for profesjonell bruk med plassbesparende design; perfekt for å skive kjøttpålegg, kjøtt, ost og brød (kniver til forskjellige bruksområder tilgjengelig på forespørsel)

  • oppskjærsmaskin med struktur i press støpt aluminium
  • Blad deksel, matbrett og skott i anodisert aluminium
  • Asynkron enfasemotor 220V / 50Hz med intern vifte
  • Herdet, utbedret og hardt forkrommet blad
  • Kuttykkelse: 0-15 mm
  • Alle modeller leveres med avtagbar sliper

Spesifikasjoner

  • Vekt: 13 kg
  • Mål: 51x38x40 cm
  • Motoreffekt: 140 W
  • Bladdiameter: 25 cm
  • Skuffeslag: 20,5 cm
  • Kuttykkelse: 0-15 mm
  • Matbrettets dimensjoner: 20 x 22 cm
kr 199.00
(4)

100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!

16 andre produkter i samme kategori:
kr 8,499.00

Master`s M12 "Double Grind" Kjøttkvern - 10års Garanti!

 ·         10års garanti gjelder for alle prvat personer. For bedrifter/firmaer/komersiell drift har maskinen 1års garanti.

Hvorfor handle maskiner og utstyr fra oss? Vi er service innstilte, og har god kunnskap om våre produkter. 😊

NY modell August 2021 - Master`s Double Grind.

Ny Double Grind teknologi - Det sitter nå 2 hullskiver i kvenen med en dobbel skjærs kniv i mellom. Dett har mange fordeler

·         Rask kverning.

·         Bedre kvalitet på kjøttdeigen. Kjøttet som kvernes grovkuttes først for så å bli finkuttet i siste hullskiven. Dette gir en jevnere og bedre kvalitet.

·         Hinner og seners kvernes mye lettere i stedet for å legge seg på kniv og hullskive.

Master`s kverner kommer også med BBS (Bigger bite system). Dette bygger på 3 hovedpunkter:

·         Sterk og solid motor.

·         Mateskrue med større avstand mellom skruetoppene i bakre del (plass til større kjøttbiter).

·         Matehullet sitter ikke i senter av kverndelen. Men litt på siden, slik at kjøttbitene kommer ned i selve mateskruen litt på siden. Kvernen får da raskere tak i kjøttbitene.

Det skal godt gjøres å finne en kjøttkvern som kobinerer så høg kvalitet og styrke til en lavere pris en denne kvernen. Maskinen har en kapasitet på hele 3kg pr minutt ved bruk av medfølgende 7mm hullskive. Går man nedover til 4,5mm (medfølgende) vil kapasiteten minke noe, øker man opp til eksempelvis 10mm hullskive, vil kapasiteten øke.

·         Dette er maskinen for deg som har mye kjøtt som skal kvernes på en gang. Stor stødig, robust og stillegående maskin.

·         Kvernen er også utstyrt med revers funksjon, der mate skruen kan kjøres i revers.

 

På desse maskinene er kvernhus i Rustfritt Stål, og ikke i billig og upraktisk Støpejern som mange andre produsenter har. Våre maskiner har da den fordelen at alle kvernedeler kan puttes rett i oppvaskmaskinen for rengjøring uten å tenke på at stålet tørker ut og ruster.

Matehullet (der man putter kjøttet nedi) er montert på eksentrisk, det vil si at det sitter litt på siden av selve kverndelen, dette fører til at kjøttet havner rett ned i selve mateskruen og kjøttet dras raskere igjennom kvernen.

Støysvak - Og sterk motor.

 

Da det er en meget kraftig og godt isolert motor, er maskinen også meget stillegående. Så med denne maskinen kan man lett føre samtaler under selve kverningen. Her kan du kaste de gamle øreklokkene som du tidligere har hatt som standard utstyr ;)

TEKNISKE DATA:

·         220/230Volt.

·         108 omdreininger pr. minutt på skruen.

·         Kapasitet inntill 4,3kg kjøtt pr minutt.

·         Inkludert 1stk matestav.

·         Inkludert 2 stk hullskiver (4,5mm og 7mm).

·         Inkludert 1 stk grov forrkutter hullskive 15mm

·         Inkludert 1stk dobbelskjærs kniv.

·         Inkludert utstyr for pølselaging - pølsehorn i 3 størrelser.

·         Vekt på hele  26,3kg.

·         10års Garanti for alle privat personer (også jaktlag). 1års garanti til Bedrifter/Firmaer/komersiell drift osv.

·         Norsk bruksanvisning.

 

kr 355.00
(4)

Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-22 Elegant/Inox fra Tre Spade

Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.

6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.

Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under

Spesifikasjoner

  • Rustfri stålplate
  • Bildet viser 3 ulike hullplater
  • Selges per stk.
  • Passer til Kjøttkver TC-22 Elegant fra Tre Spade
  • Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
  • Diameter: 82mm
  • Tykkelse: 9mm
kr 210.00

Master`s M32 kniv er laget av Premium Stainless Steel:

Kun det beste er godt nok

  • Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.

 

Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

kr 10,999.00

Master`s M12 "Double Grind" Kjøttkvern - 10års Garanti!

 ·         10års garanti gjelder for alle prvat personer. For bedrifter/firmaer/komersiell drift har maskinen 1års garanti.

Hvorfor handle maskiner og utstyr fra oss? Vi er service innstilte, og har god kunnskap om våre produkter. 😊

NY modell August 2021 - Master`s Double Grind.

Ny Double Grind teknologi - Det sitter nå 2 hullskiver i kvenen med en dobbel skjærs kniv i mellom. Dett har mange fordeler

·         Rask kverning.

·         Bedre kvalitet på kjøttdeigen. Kjøttet som kvernes grovkuttes først for så å bli finkuttet i siste hullskiven. Dette gir en jevnere og bedre kvalitet.

·         Hinner og seners kvernes mye lettere i stedet for å legge seg på kniv og hullskive.

Master`s kverner kommer også med BBS (Bigger bite system). Dette bygger på 3 hovedpunkter:

·         Sterk og solid motor.

·         Mateskrue med større avstand mellom skruetoppene i bakre del (plass til større kjøttbiter).

·         Matehullet sitter ikke i senter av kverndelen. Men litt på siden, slik at kjøttbitene kommer ned i selve mateskruen litt på siden. Kvernen får da raskere tak i kjøttbitene.

Det skal godt gjøres å finne en kjøttkvern som kobinerer så høg kvalitet og styrke til en lavere pris en denne kvernen. Maskinen har en kapasitet på hele 3kg pr minutt ved bruk av medfølgende 7mm hullskive. Går man nedover til 4,5mm (medfølgende) vil kapasiteten minke noe, øker man opp til eksempelvis 10mm hullskive, vil kapasiteten øke.

·         Dette er maskinen for den proffe brukeren eller jaktlaget, denne tar virkelig unda i en fart . Stor stødig, robust og stillegående maskin, med vanvittig kapasitet.

·         Kvernen er også utstyrt med revers funksjon, der mate skruen kan kjøres i revers.

 

På desse maskinene er kvernhus i Rustfritt Stål, og ikke i billig og upraktisk Støpejern som mange andre produsenter har. Våre maskiner har da den fordelen at alle kvernedeler kan puttes rett i oppvaskmaskinen for rengjøring uten å tenke på at stålet tørker ut og ruster.

Matehullet (der man putter kjøttet nedi) er montert på eksentrisk, det vil si at det sitter litt på siden av selve kverndelen, dette fører til at kjøttet havner rett ned i selve mateskruen og kjøttet dras raskere igjennom kvernen.

Støysvak - Og sterk motor.

 

Da det er en meget kraftig og godt isolert motor, er maskinen også meget stillegående. Så med denne maskinen kan man lett føre samtaler under selve kverningen. Her kan du kaste de gamle øreklokkene som du tidligere har hatt som standard utstyr ;)

TEKNISKE DATA:

·         220/230Volt.

·         108 omdreininger pr. minutt på skruen.

·         Kapasitet inntill 6,5kg kjøtt pr minutt.

·         Inkludert 1stk matestav.

·         Inkludert 2 stk hullskiver (4,5mm og 7mm).

·         Inkludert 1 stk grov forrkutter hullskive 15mm

·         Inkludert 1stk dobbelskjærs kniv.

·         Inkludert utstyr for pølselaging - pølsehorn i 3 størrelser.

·         Vekt på hele  30,8kg.

·         10års Garanti for alle privat personer (også jaktlag). 1års garanti til Bedrifter/Firmaer/komersiell drift osv.

·         Norsk bruksanvisning.

 

kr 155.00
(1)

Master`s M12 kniv er laget av Premium Stainless Steel:

Kun det beste er godt nok

  • Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.

 

Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

kr 219.00
(2)

Hullskive til Master`s M12 kjøttkvern 

Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under

Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.

Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

Hullskivene er:

  • Enkle å rengjøre.
  • Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Korresjonsfrie.
  • Kan også vaskes i oppvaskmaskinen

Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?

  • 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
  • 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
  • 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.

 

kr 299.00

Hullskive til Master`s M22 kjøttkvern 

Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under

Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.

Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

Hullskivene er:

  • Enkle å rengjøre.
  • Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Korresjonsfrie.
  • Kan også vaskes i oppvaskmaskinen

Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?

  • 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
  • 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
  • 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.

 

kr 6,999.00
(4)

Master`s M12 "Double Grind" Kjøttkvern - 10års Garanti!

 ·         10års garanti gjelder for alle prvat personer. For bedrifter/firmaer/komersiell drift har maskinen 1års garanti.

Hvorfor handle maskiner og utstyr fra oss? Vi er service innstilte, og har god kunnskap om våre produkter. 😊

NY modell August 2021 - Master`s Double Grind.

Ny Double Grind teknologi - Det sitter nå 2 hullskiver i kvenen med en dobbel skjærs kniv i mellom. Dett har mange fordeler

·         Rask kverning.

·         Bedre kvalitet på kjøttdeigen. Kjøttet som kvernes grovkuttes først for så å bli finkuttet i siste hullskiven. Dette gir en jevnere og bedre kvalitet.

·         Hinner og seners kvernes mye lettere i stedet for å legge seg på kniv og hullskive.

Master`s kverner kommer også med BBS (Bigger bite system). Dette bygger på 3 hovedpunkter:

·         Sterk og solid motor.

·         Mateskrue med større avstand mellom skruetoppene i bakre del (plass til større kjøttbiter).

·         Matehullet sitter ikke i senter av kverndelen. Men litt på siden, slik at kjøttbitene kommer ned i selve mateskruen litt på siden. Kvernen får da raskere tak i kjøttbitene.

Det skal godt gjøres å finne en kjøttkvern som kobinerer så høg kvalitet og styrke til en lavere pris en denne kvernen. Maskinen har en kapasitet på hele 3kg pr minutt ved bruk av medfølgende 7mm hullskive. Går man nedover til 4,5mm (medfølgende) vil kapasiteten minke noe, øker man opp til eksempelvis 10mm hullskive, vil kapasiteten øke.

På desse maskinene er kvernhus i Rustfritt Stål, og ikke i billig og upraktisk Støpejern som mange andre produsenter har. Våre maskiner har da den fordelen at alle kvernedeler kan puttes rett i oppvaskmaskinen for rengjøring uten å tenke på at stålet tørker ut og ruster.

Matehullet (der man putter kjøttet nedi) er montert på eksentrisk, det vil si at det sitter litt på siden av selve kverndelen, dette fører til at kjøttet havner rett ned i selve mateskruen og kjøttet dras raskere igjennom kvernen.

Støysvak - Og sterk motor.

Da det er en meget kraftig og godt isolert motor, er maskinen også meget stillegående. Så med denne maskinen kan man lett føre samtaler under selve kverningen. Her kan du kaste de gamle øreklokkene som du tidligere har hatt som standard utstyr ;)

TEKNISKE DATA:

·         220/230Volt.

·         108 omdreininger pr. minutt på skruen.

·         Kapasitet inntill 3kg kjøtt pr minutt.

·         Inkludert 1stk matestav.

·         Inkludert 2 stk hullskiver (4,5mm og 7mm).

·         Inkludert 1 stk grov forrkutter hullskive 15mm

·         Inkludert 1stk dobbelskjærs kniv.

·         Inkludert utstyr for pølselaging - pølsehorn i 3 størrelser.

·         Vekt på hele  18,1kg.

·         10års Garanti for alle privat personer (også jaktlag). 1års garanti til Bedrifter/Firmaer/komersiell drift osv.

·         Norsk bruksanvisning.

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in