Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Tranchergaffel fra Tamahagane San

En solid Stekegaffel fra Tamahagane San serien som holder store stykker kjøtt på plass når tranching.

Les mer
kr 2,529.00
På lager 1960 Produkter
Referanse:
SN-1122
Beskrivelse

VEDLIKEHOLD - KNIVER
Våre japanske kniver er av høyeste kvalitet og leveres veldig skarpe. Når de brukes mye, må de slipes for å opprettholde eller få tilbake sin skarphet. Skarpe kniver er en stor glede å jobbe med, og for å få så mye glede som mulig ut av kniven din, er det noen tips om hvordan du håndterer knivene på best mulig måte.

Skjær på - Bruk et skjærebrett i tre eller plast. Bruk alltid en overflate som er myk slik at kniveggen ikke blir ødelagt.

Unngå - Harde materialer, dette kan skade kniveggen hvis du kutter dem. Frosne produkter eller bein kan også skade knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da det ødelegger kniveggen.

Tips - Ikke skrap skjærebrettet med kniveggen, men bruk ryggen for å unngå å gjøre kniven stump.

Rengjøring - Håndvask med lunkent vann og vaskemiddel umiddelbart etter bruk av kniven. Ikke la kniven være ubeskyttet etter bruk, det kan føre til oksygeninntrengning som kan føre til at den ruster. Ikke vask kjøkkenkniver i oppvaskmaskinen, det fungerer ikke bra på kniven eller oppvaskmaskinen. Oppvaskmaskinens korkkurv kan ødelegges og oppvaskmiddelet kutter knivens egg. Tørk kniven med en myk klut umiddelbart etter rengjøring.

Pusse - Hvis overflate rust forekommer, kan den bli polert av med metallkitt eller polergummi. Hvis dette ikke gjøres umiddelbart, kan det oppstå dypere rustskader.

Lagring - Hold knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, helst i en knivblokk, knivveske eller på knivstrimmel. Plasser knivbjelken utenfor barns rekkevidde. Sett alltid kniven med ryggen først mot stripen for å unngå å skade kanten.

Sliping - slip med stang, stein eller våt slip. Hold styr på knivene dine ved å slipe dem regelmessig. Det er en forskjell i å opprettholde kniven ved å skarpe den med en slipestang og slip den for å få en nytt råegg. Vedlikehold kniven hver uke med en slipestang eller en våt slip. Når kniveggen har blitt veldig slu, må det slipes. Det kan gjøres ved å bruke en slipestein eller ved å sende den til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal opprettholde en vinkel på 12-15 grader.

GARANTIBETINGELSER
Tre år fra kjøpsdato og dato må bekreftes med kvittering. Skader på knivegg eller spiss erstattes ikke. Her refererer vi til nærmeste profesjonelle slipeverkstede.

Les mer
Produktdetaljer
SN-1122

Dataark

Model / Serie
Tamahagane San

Produktanmeldelser


16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,079.00
En klassisk brødkniv fra Tamahagane San Tsubame serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsubame består av en kjerne av...
kr 4,949.00
En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål...
kr 2,639.00
Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker,...
kr 1,299.00
Stor kniv til de største jobbene. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien...
kr 3,079.00
En liten, eksklusiv og vakker Tournierkniv fra Tamahagane San Kyoto serien, som med sine buede knivblad er perfekt for skrelling av avrundede frukter og grønnsaker. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
kr 3,699.00
En Sashimikniv  fra Tamahagane San Tsuame serien Kniven er tilpasset til å kunne skjære løvtynne stykker kjøtt eller fisk i et enkelt trekk, for å få så god en skjæreflate som mulig. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i...
kr 1,599.00
En liten praktisk kjøttøks som passer utmerket i det private hjem. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for...
kr 1,999.00
En robust øks, beregnet på proffesjonelt bruk. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av...
kr 2,639.00
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.