Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Knivsett ADVANCED PLUS [set1]

kr 3,399.00
På lager 2 Produkter
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Kjøp knivsett ADVANCED PLUS Black fra Suncraft!

Knivsett ADVANCED PLUS fra Suncraft inkluderer 2 kokkekniver: 

    • Kokkekniv 210mm fra Suncraft Black.
    • Grønnsakskniv Santoku 143mm fra Suncraft Black.

Dette er vår seneste modell og det åttekantede håndtaket er inspirert av tradisjonelle japanske kniver «Wabocho», slik at den har japansk utseende. Samtidig er det et unikt mønster av svart damaskusblad som får en til å føle håndverket. Såkalt damaskusstål er mikrotynt rustfritt stål med flere lag. 25% av komponentene midt i kjernen av lagene kalles kjernestål. Damaskusstål brukte SENZO Black til dette og har VG-10 rustfritt stål som kjerne, noe som produseres kun i Japan. De andre 75% av komponentene er to lag med stål av forskjellig hardhet. Begge sidene av kjernestålet er presset med alternativt mykt og hardt stål. Dette får knivbladet til å ha et bølgete mønster laget av spesielle produsenter. VG-10 damaskusstål har blitt anerkjent i hele verden for å være det beste stålet for kjøkkenkniver og mange kokker setter pris på stålets egenskaper, lengre levetid av skarphet, så vel som vakker design. VG-10 er et relativt hardt materiale, HRC (skala for stålets hardhet) er på cirka HRC60. Dette får stålskarpheten til å vare lenger på grunn av slitestyrken. \n

    • 33 lag av rustfritt damaskusstål.
    • VG-10 rustfritt stål i kjernen.
    • Unikt mønster av svart damaskusblad.

Knivsett ADVANCED PLUS [set1], japanske kniver, kokkekniv, grønnsakskniv, santoku, gavesett, suncraft black

Du kan kjøpe knivsett med levering rett i postkassen!

Bruk fin korn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: # 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. # 800 til # 1000: flott for innledende sliping. # 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. # 8000 til # 12000: for polering. 

Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høykvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister.

Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser.

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast).

Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høykvalitet vare i flere år.

Les mer
Produktdetaljer
set1

Dataark

Model / Serie
Suncraft Black
Bruksområde Kniv
Grønnsakskniver
Sett / Gavesett
Universalkniver
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,799.00
Dette er en ekstra tykk kokkekniv som egner seg til å filetere store fisker. I Japan kalles kniven en Europeisk Deba. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 1,199.00
Passer utmerket inn i serien av kniver som er viktig i en samling. Et førstevalg av kniv for små råvarer. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.