Dette er en krydderpakke du bare må ha, her har du alle de krydderne du trenger for å lage en enkel Dry eller wet Rub.
du kan velge mellom 0,25l, 0,5L eller 1L størboks etter hvor mye du griller.
som du ser er dette kryddere du bruker ellers i matlagingen også.
Pakken inneholder
Paprika (røkt), Hvitløkspulver, Pepper grovmalt, Koriander, Ingefær, Chilipulver,Cummin, Timian
forslag til rub finner du lengre ned på siden, eller besøk vår side www.foodstuff.no
En kryfferpakke men de viktigste krydderne du må ha for sommerens grillsesong.
her kan du velge mellom 0,25, 0,5 eller 1L strøboks.
Forslag til Rub
Rub til svin, spareribs , svinenakke:
4ss paprika (gjerne røkt)
4ss hvitløkspulver
2 ss pepper grovmalt
2 ss salt
1 Ts koriander
1 Ts ingefær
4 ss sukker
1 ss chilipulver.
Slik gjør du:
bland alle ingrediensene. Gni det på grillkjøttet. Etter noen minutter er du klar for å grille.