Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Chorizo ca120g, Spansk pølse

Krydderblanding til Chorizo pølse, en spansk inspirert spekepølse eller middagspølse.

 

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser.

 

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

 

ALLERGENER:
Ingen

 

Les mer
kr 99.00
På lager 964 Produkter
Beskrivelse
Produktdetaljer
bk100040

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 110.00
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:tomat, paprika,...
kr 145.00
Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.
kr 39.00
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Krydderblanding egnet til roastbiff, stek, helstekt biff o.l. Også god til pizza, sauser og dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, paprika, sennep, fenikkel, koriander, chilli,...
kr 220.00
Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i...
kr 159.00
Stjerneanis er et krydder som minner sterkt om anis i smak. Krydderet utvinnes fra frukten av planten. Planten benyttes i det kinesiske kjøkken, og i mindre grad i Sør-Asia og Indonesia. Stjerneanis inngår også som...
kr 89.00
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 39.00
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 77.00
tørket løk kan brukes i nesten alle retter, den god på smørbrød, i salater, på hamburgere, finhakket på pølser eller i salsa.
kr 99.00
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
kr 81.88
Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt
kr 145.00
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres...
kr 160.00
En søt krydder, Som dekorasjon krydder eller i salater. Perfekt å bruke i stuinger av alle slag og spesielt gulasj lapskaus. Tips! Rør inn kjøttdeigen og få fin farge på hamburgere eller pølsene

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.