Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Timian

Timian

Les mer
kr 99.00
Mengde
  • 0,5liter
  • 1kg pose
  • 500g pose.
På lager 777 Produkter
Beskrivelse

Timian

Les mer
Produktdetaljer
k100026-0,5liter

Dataark

Smakstype
Rent krydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.01
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 5 Kg Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som...
kr 116.84
Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende...
kr 65.00
Rosmarin (Rosmarinus officinalis) vokser vilt i området rundt Middelhavet. I Norge er det dyrket i potter. De friske eller tørkede blader brukes som krydder og paser firn til Lam, kjøtt, vilt og kylling.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 136.00
Krydderblanding til både rød og hvit fisk, wok, fisksupper, sauser o.l. Også god til svinekjøtt og kylling. En blanding som gir velkomponert og spennende smaksbilde i kombinasjon med et tiltalende visuelt...
kr 79.00
Krydderblanding til Vossakorv. ANBEFALT DOSERING: 240g pose passer til 3,5kg kjøtt, eventuelt 12-15g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Potetstivelse, Allehånde, Muskatt, Stabilisator (natriumtripolyfosfat,...
kr 81.88
Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt
kr 79.01
Medister krydder tradisjonell resept ANBEFALT DOSERING: ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak INGREDIENSER:salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,...
kr 99.00
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, chilli,...
kr 299.00
Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette...
kr 220.00
Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i...
kr 115.00
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 116.84
Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.