Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

1000 stk Fibertarm D:50mm

Fibertarmer.

Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som tilsettes ulike smaker. Å speke betyr å tørke.

Diameter: 50mm.
Lengde: 500mm

Fibertarmen trenger ca. 30 min i lunkent vann (ikke over 30°C) og må være litt fuktig for å ta til seg røyk.

Tarmen består av cellulose, langfibret papir, glyserol og vann, og fåes i de fleste kalibre og farger. Tarmen benyttes til kokte- og røkte farse- og skinkeprodukter av kjøtt og fjørfe, samt spekepølse. Fibertarm er ikke spisbar.

Bestillingstid 

Les merShow less
kr 7,200.00
På lager 5 Produkter
Referanse:
Fiber50-1000
Beskrivelse

Fibertarmer.

Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som tilsettes ulike smaker. Å speke betyr å tørke.

Diameter: 50mm.
Lengde: 500mm

Fibertarmen trenger ca. 30 min i lunkent vann (ikke over 30°C) og må være litt fuktig for å ta til seg røyk.

Tarmen består av cellulose, langfibret papir, glyserol og vann, og fåes i de fleste kalibre og farger. Tarmen benyttes til kokte- og røkte farse- og skinkeprodukter av kjøtt og fjørfe, samt spekepølse. Fibertarm er ikke spisbar.

Les merShow less
Produktdetaljer
Fiber50-1000

Dataark

Tarmtyper
Fibertarm

Produktanmeldelser


16 andre produkter i samme kategori:
kr 499.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 90meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.