Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

1000 stk Fibertarm D:50mm

Fibertarmer.

Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som tilsettes ulike smaker. Å speke betyr å tørke.

Diameter: 50mm.
Lengde: 500mm

Fibertarmen trenger ca. 30 min i lunkent vann (ikke over 30°C) og må være litt fuktig for å ta til seg røyk.

Tarmen består av cellulose, langfibret papir, glyserol og vann, og fåes i de fleste kalibre og farger. Tarmen benyttes til kokte- og røkte farse- og skinkeprodukter av kjøtt og fjørfe, samt spekepølse. Fibertarm er ikke spisbar.

Bestillingstid 

Les mer
kr 7,200.00
På lager 5 Produkter
Referanse:
Fiber50-1000
Beskrivelse

Fibertarmer.

Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som tilsettes ulike smaker. Å speke betyr å tørke.

Diameter: 50mm.
Lengde: 500mm

Fibertarmen trenger ca. 30 min i lunkent vann (ikke over 30°C) og må være litt fuktig for å ta til seg røyk.

Tarmen består av cellulose, langfibret papir, glyserol og vann, og fåes i de fleste kalibre og farger. Tarmen benyttes til kokte- og røkte farse- og skinkeprodukter av kjøtt og fjørfe, samt spekepølse. Fibertarm er ikke spisbar.

Les mer
Produktdetaljer
Fiber50-1000

Dataark

Tarmtyper
Fibertarm

Produktanmeldelser


16 andre produkter i samme kategori:
kr 560.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 249.00
Brukes til spekepølser Knytt i ene enden. Diameter: 40mm. Lengde: 1000mm Slipper inn røyk. Fuktes før stapping i ca 30 min i lunket vann, fuktes også litt før røyking. 
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 3,199.20 kr 3,999.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 900 meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...
kr 499.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 34-36mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.