Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 28-30mm, L ca 14m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 2830mm.

Lengde: 14 meter.

Les mer
kr 199.00
På lager 20 Produkter
Referanse:
NT601900
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT601900

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 59.00
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 270.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.  TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 993.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 22-24mm. Lengde: 2 x 90 meter i nett (180meter)
kr 3,999.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 900 meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.