Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Fåretarm 22-24mm L ca 90m

Brukes til tykke wienerpølser og sosisser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 20-22mm.

Lengde: 91 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

Les mer
kr 639.00
På lager 96 Produkter
Referanse:
NT600101
Beskrivelse

Fåretarm
Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
18-20 mm   ca 2,0 kg
20-22 mm   ca 2,3 kg
22-24 mm   ca 2,7 kg
24-26 mm   ca 3,0kg
26-28 mm   ca 3,3 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT600101

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Fåretarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 49.00
 Merian har en sterk, aromatisk lukt og passer til fisk, lammekjøtt, eggeretter, i posteier, pølsemat og fjærkre. Er mindre passende i tomatbaserte retter som pasta og pizza. Den brukes alene, eller sammen med andre...
kr 38.00
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød. Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å...
kr 559.00
Brukes til wienerpølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 18-20mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 579.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 559.00
Brukes til wienerpølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 18-20mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos...
kr 419.00
Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse  Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 50 meter.
kr 3,999.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 900 meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.