Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 38-40mm, L ca 22m

Brukes til knakkpølser, vanlige middagspølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 22 meter.

Les mer
kr 220.00
På lager 48 Produkter
Referanse:
NORI-602100
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les mer
Produktdetaljer
NORI-602100

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 62.00
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 135.00
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.    denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.    Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
kr 48.00
For harde og myke pepperkaker, kaker, frukt desserter, surmelk, svinekjøtt og orientalske retter.
kr 59.00
Laurbærblad har en svært aromatisk og karakteristisk lukt. Den kommer spesielt frem når bladene knuses.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 539.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 28/30mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 3,999.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 900 meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...
kr 4,119.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 900 meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...
kr 749.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.