Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 38-40mm, L ca 7,5m

Brukes til knakkpølser, vanlige middagspølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 7,5 meter.

Les mer
kr 159.00
På lager 14 Produkter
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT602100

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 119.00
Krydderblanding til Servelat Pølse. ANBEFALT DOSERING: 10-12g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Muskatt, Pepper, Ingefær, Paprika, Kjøttbuljong (salt, gjærekstrakt maltodokstrinn, smaksforsterker (E621),...
kr 99.00
Marinadesprøyte 100ml brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk injiseringsnål i rustfritt stål.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 7,200.00
Fibertarmer. Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.