Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Kroktarm 43-46mm, L ca 5m

Brukes til tykke pølser, som Falukorv.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 43-46mm.

Lengde: 5 meter.

Les mer
kr 229.00
På lager 5 Produkter
Beskrivelse

Kroktarm
Kroktarm brukes i Norge til medisterpølser, røkte kjøttpølser, fleskepølser, spekepølser pluss
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
36-38 mm    ca 9,3 kg
38-40 mm    ca 11 kg
40-43 mm    ca 12 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT603200

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Kroktarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 129.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 10x40 Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele...
kr 49.00
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 0,5L (ca 500g) Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig...
kr 42.00
Krydderet gurkemeie, av og til kalt indisk safran. Krydderet inneholder stoffet curkummin, et stoff som har vært ansett for å ha helende effekt mot en rekke sykdommer. Aromaen minner om ingefær, smaken er lett bitter...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Dosering 1-2g/kg farse
16 andre produkter i samme kategori:
kr 559.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 28/30mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 7,200.00
Fibertarmer. Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som...
kr 639.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 91 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...

Meny

Innstillinger