Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 34-36mm, L ca 9m

Brukes til knakkpølser, vanlige middagspølser.

Les mer
kr 159.00
På lager 888 Produkter
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT602020

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Soft-Tube
Tarmtyper
Svinetarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 119.00
TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa. Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 7,200.00
Fibertarmer. Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.