Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 34-36mm, L ca 9m

Brukes til knakkpølser, vanlige middagspølser.

Les mer
kr 159.00
På lager 861 Produkter
Referanse:
NT602020
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT602020

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Soft-Tube
Tarmtyper
Svinetarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 66.00
Smaken er aromatisk og søt. Passer bra til vilt kjøtt, bacon, men også skinkepai og Patee
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Dosering 1-2g/kg farse
kr 54.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 559.00
Brukes til wienerpølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 18-20mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos...
kr 419.00
Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse  Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 50 meter.
kr 993.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 22-24mm. Lengde: 2 x 90 meter i nett (180meter)
kr 1,124.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 24-26mm. Lengde: 2x91 meter. totalt 180m

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.