Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

ProQ Cold Smoke Generator Artisan

Vi presentere " Artisan " en ny og større versjon av vår utrolig vellykket Cold Smoke Generator, perfekt for kommersiell bruk og De kunder som ønsker å kald røyk mer mat i større beholdere . Vår opprinnelige CSG er mest effektive i beholdere med en kapasitet på mellom 30 liter - 150 Liter - Den ProQ® Eco røyker ( 33 liter) og Frontier ( 105 liter med 2 stablere ) er ideelle. Artisan er designet for å brukes i beholdere som er større, fra rundt 150 liter og oppover - The ProQ® Excel 20 , med to stablere , er rundt 170 liter i kapasitet .

Fylle på ca 100gram, stearinlys kan brukes til å antenne sponet, deretter gløder sponet av seg selv og gir fin røyk i opptil 10 timer.

OBS. Disse trenger Mel spon, Fint spon kan gå men dette garanteres ikke 

 

Les mer
kr 699.00
På lager 2 Produkter
Merke:
Beskrivelse

ProQ Cold Smoke Generator er trolig den mest ettertraktede "Food" gadget av tiåret.

Den ProQ Smoke Generator er enkel å bruke og er designet for å produsere røyk i opptil 10 timer ved bruk av røyk spon, kan du kombinere smaken med ulike typer spon.

The ProQ Smoke Generator gjør det lettere å kald røyk - Du kan bruke den i en vanlig. Kullgrill hvilken slags grill med lokk - En Kamado grill - ja selv en pappeske kan gjøre det ......

 

Instruksjon For kald røyk for Kule grill

 

Med Pro Q koldryke skuffen, kan du kaldrøyke i kullgrill, uten at temperaturen blir for høy og røykesponet utnyttes svært godt.

 

Tips: Du utnytter sponet beste og forlenger røyketiden ved å stenge luftinntaket nederst på kullgrill nesten helt.

Demperen på toppen må også være bare litt åpen, for å holde røyken, men da fortsatt få litt luftsirkulasjon i grillen og så kan det komme litt av det overskytende fuktighet ut av spjelet.

stearinlys kan brukes til å antenne sponet, deretter gløder sponet av seg selv og gir fin røyk i opptil 10 timer.

Magasin dimensjoner er bare 15 x 18 cm inkl. håndtak og 4 cm i høyden.  Vekt ca 400g

OBS. Disse trenger Mel spon, Fint spon kan gå men dette garanteres ikke 

 

Les mer
Produktdetaljer
Proqartistan
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 399.00
Enkel og rimelig kaldt røyking hjemme. Laget av papp betyr at det er resirkulerbar .3 x forkrommet rister 2 x drypptrau1 x Ytre pappeske1 x Indre pappeske Røyker du allerede matvarer som røkt ost , røkt bacon , røkt...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.