Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Nitrittsalt 0,5L

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 0,5L (ca 500g)

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

Les mer
kr 49.00
På lager 145 Produkter
Referanse:
salt493021+20
Beskrivelse

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

Les mer
Produktdetaljer
salt493021+20

Dataark

Smakstype
Salter & Saltblandinger

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 49.00
 Merian har en sterk, aromatisk lukt og passer til fisk, lammekjøtt, eggeretter, i posteier, pølsemat og fjærkre. Er mindre passende i tomatbaserte retter som pasta og pizza. Den brukes alene, eller sammen med andre...
kr 69.00
En rustikk og grov pepperblanding, til alle typer kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.Denne passer også perfekt til Pepper røkt laks og makrell ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper,...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Dosering 1-2g/kg farse
kr 49.00
Spisskum, spisskummen eller spisskarve (Cuminum cyminum) er et krydder som brukes mye i asiatisk, arabisk og meksikansk matlaging. Den inngår ofte i krydderblandninger som karri, tacokrydder og garam masala. Tørket...
10 andre produkter i samme kategori:
kr 149.01
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 5 Kg Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som...
kr 49.00
Hvitløksalt  Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, Salt, ALLERGENER: Ingen  BEREGNET NÆRINGSINNHOLD: Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:...
kr 49.00
Løksalt. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:salt, løk ALLERGENER:ingen
kr 49.00
Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, selleri ALLERGENER:Ingen
kr 599.00
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 25 kg  Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som...
kr 50.00
Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.