Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Don Marco's BBQ Check Thermometer

Don Marco's BBQ Check - DEN nye referansen i grillen

Don Marco BBQ Check, et av de raskeste og absolutt kuleste termometerene på markedet.
Ved hjelp av det utrolig raske og presise punkteringstermometeret BBQ Check av Don Marco 's Barbecue, er under- eller overkokt kjøtt ikke lenger noe problem.
Temperaturområdet fra -50 til + 350 ° C skal tilfredsstille hvert griller. I løpet av 2-3 sekunder etter den første piercing vil termometeret vise kjernetemperatur på maten, uansett om det er en fingermat eller en stor steke.
Når du måler flere deler av sensoren er allerede forvarmet av det første stykket, slik at hver ytterligere måling tar bare ca. 1 sekund.
Den ekstra tynne spissen stikker bare et veldig lite hull i kjøttet, slik at dette mister lite juice.
Don Marks BBQ Check er sprutsikker til IP65 og tilbyr en ekstra lang batterilevetid på cirka 100 timer i kontinuerlig drift.
Inkludert i leveringen er den praktiske beltevesken. Så termometeret er alltid i nærheten og kan trygt lagres.

Inkludert i esken:
1 stk i en boks med praktisk belteveske og instruksjoner

Les mer
kr 699.00
Ikke på lager
Beskrivelse
Produktdetaljer
503-100
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.00
Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.
13 andre produkter i samme kategori:
kr 310.00
Ekstra probe til Grilleye termometeret Kraftigt udført og med en kabel tilslutning der forhindre vand i proben og knækkede ledninger. FDA godtkendt som den enest food probe på markedet Godkendt i temp området -50C...
kr 1,399.00
GrillEye® PRO Plus Revolusjonerende grill og smokingtermometermed hybrid-trådløs tilkobling(Bluetooth® og Wi-FI®) GrillEye® PRO Plus Etterfølgeren til GrillEye® med enda bedre rekkevidde på grunn av den...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.