Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Om oss


Foodstuff.no Eier og drives av Foodstuff Import AS


Foodstuff Import AS er en familiebedrift som ble etablert i 2013. Som en liten aktør på markedet definerer vi oss selv som en nisjeleverandør. Vi har kompetanse, struktur og fleksibilitet, dette gjør at vi kan håndtere den enkelte kundes ønsker på en effektiv og rasjonell måte.


Hos oss finner du kvalitetsprodukter til røyking, grilling og lagring av mat. Vi har et stort utvalg av ulike typer krydder, smaktilsettninger, samt råvarer og utstyr som trengs for å lage hjemmelagde pølser. Foodstuff import AS har i dag det største utvalget i Norge på ulike sorter røykespon.


Vår visjon er at du som kunde skal oppleve trygghet og fleksibilitet i møte med Foodstuff Import AS.


For å oppnå dette vil vi arbeide aktivt for å opprette et nært samarbeid med våre leverandører og kunder. Gjennom dette vil vi få mulighet til å tilby produkter ut fra markedets behov, samtidig som vi arbeider for å bevare lave priser.


Vi er opptatt av å sikre gode og trygge produkter. Foodstuff import AS følger krav, regler og forskrifter i forhold til håndtering og oppbevaring av mat. Vi gjennomgår jevnlige revisjoner. Vi har også utarbeidet vårt eget IK-mat system, samt HACCP. I tillegg har vi inngått et samarbeid med VestfoldLAB. De utfører blant annet rutinekontroll på produkter som importeres fra utlandet. Vi er opptatt av at våre leverandører følger de samme strenge kvalitetskrav som oss, samt HACCP.Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.