Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Om oss

Foodstuff Import AS er en familiebedrift som ble etablert i 2013. Som en liten aktør på markedet definerer vi oss selv som en nisjeleverandør. Vi har kompetanse, struktur og fleksibilitet, dette gjør at vi kan håndtere den enkelte kundes ønsker på en effektiv og rasjonell måte.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter til røyking, grilling og lagring av mat. Vi har et stort utvalg av ulike typer krydder, smaktilsetninger, samt råvarer og utstyr som trengs for å lage hjemmelagde pølser. Foodstuff import AS har i dag det største utvalget i Norge på ulike sorter røykespon.

De tilbakemeldingene som går igjen fra våre kunder er: rask levering, god service og bra produkter. Det må vel være drømmen for en nettbutikk?

Rask levering:

Vi gjør det vi kan for å være raske. Vi har en liten administrasjon, siden vi er en liten familiebedrift, og da går oppgavene raskt fra bestilling via pakking til levering. Når du vil bestille fra oss for å lage god mat og ha utstyret i orden, skal du få begynne med det så raskt som mulig. Synes vi.

God service:

God service er en av måtene vi kan konkurrere med de store aktørene på, og en måte vi vil gi dem kamp til døra på. Det er ingenting som irriterer oss mer enn elendig kundeservice, derfor gjør vi det vi kan for at du skal være fornøyd.

Er noe utsolgt, sender vi deg beskjed om det. Er det prat på erstatningsprodukter, holder vi deg oppdatert der. Og hvis vi har gjort en feil? Da rydder vi opp etter oss. Så raskt vi bare klarer.

En gang utsatte vi faktisk fredagstacoen tre ganger for å rydde opp i en reklamasjon. Med det resultat at kunden ble fornøyd, og vi var litt ekstra sultne da vi satte oss til bordet.

Bra produkter:

Vi skal levere de tingene du trenger for å lage god smak. Om det er krydder, maskiner eller tilbehør. Vi tester det vi tar inn i nettbutikken, og vi firer ikke på kvaliteten der. Selv om vi ikke er nødt til det, er alle våre produkter gjennomgått og følger IK-mat system, samt HACCP Igjen: fordi vi vil sikre at kunden vår får god service. For et produkt i god kvalitet er et uttrykk for god service.

Foodstuff.no eies og drives av Foodstuff Import AS 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn