Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Trollvac Aldring pose Mix-sett-Spekeposer

Sett med poser til SPEKING!

Settet består av:

  • 10 Stk. poser str. S. (for 1 - 2 kg) 20x30cm.
  • 10 Stk. poser str. M (for 2 - 5 kg) 25x55cm.
  • 20 Stk. vakuum strips (10stk korte & 10stk lange)

Dette er vakuum poser som slipper ut fuktighet men som ikke slipper inn luft.

Disse posene er spesialdesignet for speking av kjøtt, og perfekte til eksempelvis skinke.

SE vedlegg for mer info om bruk og sveising 

Les mer
Tilbud
kr 455.67 kr 549.00
På lager 947 Produkter
Referanse:
Troll-mix
Merke:
Beskrivelse

 

Har du noen gang testet en Dry-aging biff på en finere restaurant, og hatt stor entusiasme helt til regningen kom på bordet? Nå er det mulig også for deg til og få «billig» kjøtt til og bli gourmet kjøtt som på Gourmet restauranter koster mange mange hundre kroner kiloen.

Metoden er enklere en du tror: Vakuum pakk kjøttet i en vakuumpose legg det i kjøleskapet og med litt tålmodighet vil noe fantastisk åpenbare seg.

Fremgangsmåte: Som ordet «Dry-aging biff» antyder så langtids mørner kjøttet samtidig som det tørker ut og mister 20-30% av vekten. At kjøttet mister vekten er hemmeligheten bak at «metallsmaken» forsvinner. Som alle vet smaker blod en nyanse av metall, og når kjøttet modner og blodet fortamper ut av posen så slipper man denne bismaken i kjøttet. 

Etter vakuumering av kjøttet i en  vakuumpose vil det foregå en biokjemisk prosess i posen som mørner kjøttet og fremhever smaken. Og med posens unike egenskaper, nemlig at den slipper damp ut samtidig som den er tett utenfra og luft vil ikke kunne trenge inn i posen.

Vær gjerne litt kresen med hvilke type kjøtt dubruker. Kjøttet kan gjerne ha et godt fettlag på utsiden, eksempelvis mørbrad, flatbiffen, høyrygg (fremste delen av ytrefileten og fremover) eller en ytrefilet der hinnen med fettet som ligger på ryggen av dyret fortsatt sitter på. Grunnen til dette er at under prosessen danner det seg en skorpe på kjøttet som blir hard og som lett kan klistre seg litt sammen med vakuum posen. Dette skal etter at prosessen er ferdig trimmes bort, dette fører til ytterligere vekttap av kjøttstykket. Etter at du har trimmet bort skorpen sitter du igjen med førsteklasses gourmet kjøtt.

anbefaler langtidslagring av kjøttet på 1-4 °C, denne temperaturen bør ikke overskrides.

Legg også merke til at kjøttet må lagres på en rist, der det er god ventilasjon rundt, ikke legg den på en glassplate som det tradisjonelt er i et kjøleskap. Kjøttet bør ikke flyttes  og vendes så mye, best om det kan ligge mest mulig urørt i hele modningstiden.

Lykke til, her blir det mange fantastiske smaker for den kresne gane.

 

P.S Kjøttet som brukes må være ferskt, kjøttet kan ikke være fryst i forrkant av prosessen, dette p.g.a. at mørningsprosessen stopper opp.

Les mer
Produktdetaljer
Troll-mix

Dataark

vakuum Embalasje
Poser
Bruksområde Vakuum
Speke/Mørnings poser
Vedlegg
Trollvac Aldring
Instruksjon for hvordan å bruke Trollvac Aldring -Spekeposer
Last ned (349.46k)

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 134.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 15x30 - Ekstra tykk 105my Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og...
kr 53.00
Oregano er perfekt for pizza, varme smørbrød og grillet kjøtt og pasta sauser og tomatsuppe.
kr 149.01
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 5 Kg Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som...
kr 54.00
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
kr 87.00
Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.
kr 329.00
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 129.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 10x40 Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele...
kr 728.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 35x60 - 90my Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse...
kr 199.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 16x30 Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele...
kr 374.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 25x50  Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele...
kr 309.00
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har...
kr 300.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 15x60 - Ekstra tykk 105my Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og...
kr 224.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 16x45  Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.