Trykk for flere produkter.
No products were found.

Hvitløk Spekepølse kit

Hvitløk spekepølseblanding 

Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Hvitløk Spekepølse" 

Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g

Oppskrift følger med i pakken 

Lykke til!

ANBEFALT DOSERING: 

4 kg svinekød 10-12% fedt, 4 kg Svinekød 10-12% fedt, 2 kg Spekk, 350 g saltblanding nr 03, 325 g Hvitløk Spekepølsebld nr533 (1 batch)

INGREDIENSER:

3 ps. Hvitøk Spekepølsebld 3250g,: Soyaprotein, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, krydderier (enebær, peber), dextrose, hvidløg, antioxidant: natriumascorbat E301

3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)

45 stk Fibertarmer med Tekst  58/40

100 stk Krympeposer

ALLERGENER:

Soya

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
kr 1,100.00
Ikke på lager
Referanse:
SOL-91128049
Produktdetaljer
SOL-91128049

Dataark

Pølsepakker
Spekepølse pakker
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 53.93 kr 77.05
(1)

Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen.

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, løk, smaksforsterker E621 MSG, gjærekstrakt, løpstikke, gurkemeie, hvitløk, rapsolje

ALLERGENER:

Ingen 

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:878kJ /210 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,3 g, enumettede

fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:27,7 g, hvorav sukkerarter:2,9 g, Kostfiber:6 g, Protein:19,7 g,

Salt:41,54 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 249.55
(15)

Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

kr 59.00
(90)

Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

kr 78.20
(26)

Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk

ALLERGENER:
Sennep

 

 

15 andre produkter i samme kategori:
kr 473.46

God krydderblanding for fransk hvitløkspekepølse

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 6 kg Frosset kjøtt, 4 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Soyaprotein, surhedsregulerende middel E575, peber, dextrose/majs, hvidløg, enebær, antioxidant E301.

ALLERGENER:

Soya

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1168 kJ - 279 kcal, Fett:8,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,4 g, Karbohydrater:25,6 g, hvorav sukkerarter:14,8 g, Kostfiber:11,2 g, Protein:18,7 g, Salt:0,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 458.85

God krydderblanding for Black Garlic & Black Pepper spekepølse

ANBEFALT DOSERING: 

400g for følgende oppskrift, 6 kg oksekjøtt, 4 kg svinekjøtt, 3 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Glucono-delta-lacton E575, dextrose/hvede, stivelse/majs, krydderier, salt, sort hvidløg (fermenteret hvidløg), natriumascorbat E301, krydderiekstrakter (oleoresin, bærestof: salt, vegetabilsk olie/solsikke, emulgator: mono og diglycerider af fedtsyrer E471)

Krydderier: peber, koriander, hvidløg

Ekstrakter: muskatnød, muskatblomme

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:913 kJ - 218 kcal, Fett:1,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:44,3 g, hvorav sukkerarter:21,7 g, Kostfiber:6,4 g, Protein:4,3 g, Salt:14,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

e

kr 357.65
(1)

God krydderblanding for gemmeldags bayersk pølse  

ANBEFALT DOSERING: 

950g for følgende oppskrift, 2,5 kg Kalvekjøtt 2,5 kg svineskinke 2,5 kg svine skank (eventuelt røkt) 2,5 kg Spekk 4.0 ltr Isvann, 0,15 kg Nitrittsalt  (15.1 kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Kartoffelstivelse, æggehvidepulver, salt, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, kardemomme), stabilisatorer E451, mælkeprotein, dextrose, løg.

krydderier: peber, muskatblomme, paprika, kardemomme

ALLERGENER:

Melkeprodukt

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1097 kJ - 262 kcal, Fett:3,6 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:53,5 g, hvorav sukkerarter:5,0 g, Kostfiber:2,1 g, Protein:2,2 g, Salt:14,0% Tilsat Fosfag 3,03%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 1,100.00
(2)

Okse Spekepølseblanding 

Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Okse Spekepølse" 

Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g

Oppskrift følger med i pakken 

Lykke til!

ANBEFALT DOSERING: 

10,0 kg Oksekød 10-12% fedt, 20 g Pepper hel, 350 g saltblanding nr 03, 325 g Okse Spekepølsebld (1 batch)

INGREDIENSER:

3 ps. Okse Spekepølsebld. 405 g  Soyaprotein, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, krydderier (enebær, peber), dextrose, hvidløg, antioxidant: natriumascorbat E301

3 ps. Sort Pepper Hel 

3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)

45 stk Fibertarmer med Tekst  58/40

100 stk Krympeposer

ALLERGENER:

Soya

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 317.40
(1)

God krydderblanding for Julemedisterpølse 

ANBEFALT DOSERING: 

1kg for følgende oppskrift, 11 kg svinekjøtt  4 ltr Isvann (16kg ferdig farse) 

INGREDIENSER:

Modificeret kartoffelstivelse E1414, salt, hvedemel, mælketørstof, surhedsregulerende middel (E331), løg (antiklumpningsmiddel: calciumsalte af fedtsyre E470a), krydderier (allehånde, nellike, sennep, kommen), krydderiekstrakter (oleoresiner: peber, muskatnød, muskatblomme), urter (merian), dextrose/hvede

Krydderier: allehånde, nelliker, sennep, kommen

Krydderurter: Merian

Ekstrakt: muskatnød, muskatblomme, peber

ALLERGENER:

Melkeprodukt, Sennep, Glten 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1023 kJ - 245 kcal, Fett:0,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:53,4 g, hvorav sukkerarter:13,8 g, Kostfiber:1,3 g, Protein:4,4 g, Salt:27,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 343.85
(1)

God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili. 

ANBEFALT DOSERING: 

400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderblanding (cayenne, chili, chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, cummin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel E551), pepper, allehånde), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup/potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1241 kJ - 297 kcal, Fett:5,0 g, hvorav mettede fettsyrer:0,6 g, Karbohydrater:54,8 g, hvorav sukkerarter:28,5 g, Kostfiber:6,0 g, Protein:4,5 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 435.85
(2)

God krydderblanding for orginal Grillpølse 

ANBEFALT DOSERING: 

1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16,025kg pølsefarse)

INGREDIENSER:

Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (peber, koriander, sennep, nellike, ingefær, kommen), løg, stabilisatorer: E451, peberfrugt/rød, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose, krydderiekstrakter (oleoresiner: muskatnød/muskatblomme/peber), aroma (naturlig citronaroma)

ALLERGENER:

Sennep

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1032 kJ - 246 kcal, Fett:1,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:54,1 g, hvorav sukkerarter:3,2 g, Kostfiber:3,4 g, Protein:2,6 g, Salt:27,1% Tilsat Fosfag 2,75%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 357.65

God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno 

ANBEFALT DOSERING: 

1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, hvidløg), spidskommen, peber, cayenne, sennepsfrø, koriander, nellike, ingefær, kommen), stabilisatorer (E451), løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose/hvede, krydderiekstrakter (oleoresin: muskatnød/peber), jalapeno peber

ALLERGENER:

Sennep

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1071 kJ - 255 kcal, Fett:2,9 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:49,4 g, hvorav sukkerarter:3,8 g, Kostfiber:7,0 g, Protein:4,0 g, Salt:24,4% Tilsat Fosfag 2,82%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 74.75
(1)

Rød Wiener / Frankfurter krydderblanding, smakfull og god.  

ANBEFALT DOSERING: 

5-6g/kg

INGREDIENSER:

Dextrose, krydderier(chili, koriander, muskatblomme, muskatnøtt),smagsforstærker E621, salt, krydderiekstrakt(oleoresin, teknisk hjælpestof: vegetabilsk olie/solsikke, Paprika), aroma(naturlig aromppræparat, bærestof: ethanol Løk)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1285 kJ - 308 kcal, Fett:8,1 g, hvorav mettede fettsyrer:2,3 g, Karbohydrater:49,8 g, hvorav sukkerarter:44,0 g, Kostfiber:9,8 g, Protein:3,4 g, Salt:6,8%  

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 1,100.00
(2)

Rødvinsspekepølseblanding 

Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Rødvin Spekepølse" 

Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g

Oppskrift følger med i pakken 

Lykke til!

ANBEFALT DOSERING: 

4 kg svinekød 10-12% fedt, 4 kg oksekød 10-12% fedt, 2 kg spæk, 20 g Pepper hel, 350 g saltblanding nr 03, 310 g Rødvin Spekepølsebld (1 batch)

INGREDIENSER:

3 ps. Rødvin Spekepølsebld 310g,: Dextrose, surhedsregulerende middel (E575), stivelse (majsstivelse), salt, krydderier (koriander, peber),rødvinsekstrakt/SO2, antiklumpningsmiddel (E551), antioxidanter (E301), krydderiekstrakter (muskatnødoleoresin, muskatblomme oleoresin)

3 ps. Sort Pepper Hel 

3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)

45 stk Fibertarmer med Tekst  58/40

100 stk Krympeposer

ALLERGENER:

Ingen

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 343.85
(3)

God krydderblanding for Ølpølse. 

ANBEFALT DOSERING: 

330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel

E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 1,100.00

Chili Spekepølseblanding

Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Chilli pepper Spekepølse" 

Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g

Oppskrift følger med i pakken 

Lykke til!

ANBEFALT DOSERING: 

4,0 kg svinekød, 4,0 kg oksekød, 2,0 kg spæk, 245 g salt, 105 g nitritsalt (eller saltblanding III)

INGREDIENSER:

3 ps. Chili Spekepølsebld. 405 g (Krydderier: chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt,antiklumpningsmiddel E551), dextrose, surhedsregulerende middel(Glucon Delta Lacton E575), glucosesirup, løk, antioxidant( E301), salt 

3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)

45 stk Fibertarmer med Tekst  58/40

100 stk Krympeposer

ALLERGENER:

Ingen

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 343.85

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 1,100.00

Løk spekepølseblanding 

Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Løk Spekepølse" 

Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g

Oppskrift følger med i pakken 

Lykke til!

ANBEFALT DOSERING: 

10 kg svinekød 10-12% fedt, 350 g saltblanding nr 03, 470 g Løk Spekepølsebld (1 batch)

INGREDIENSER:

3 ps. Løk Spekepølsebld 470g,: Løg, dextrose, surhedsregulerende middel (E575), majsstivelse, salt, krydderier (peber, koriander), antioxidant E301, krydderiekstrakter (muskatnød oleoresin, muskatblomme ekstrakt).

3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)

45 stk Fibertarmer med Tekst  58/40

100 stk Krympeposer

ALLERGENER:

Ingen

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 481.85
(1)

God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse  

ANBEFALT DOSERING: 

850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt  2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse) 

INGREDIENSER:

Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451

krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme

ALLERGENER:

Melkeprodukt, egg produkter, Glten 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in