Chili Spekepølseblanding
Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Chilli pepper Spekepølse"
Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g
Oppskrift følger med i pakken
Lykke til!
ANBEFALT DOSERING:
4,0 kg svinekød, 4,0 kg oksekød, 2,0 kg spæk, 245 g salt, 105 g nitritsalt (eller saltblanding III)
INGREDIENSER:
3 ps. Chili Spekepølsebld. 405 g (Krydderier: chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt,antiklumpningsmiddel E551), dextrose, surhedsregulerende middel(Glucon Delta Lacton E575), glucosesirup, løk, antioxidant( E301), salt
3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)
45 stk Fibertarmer med Tekst 58/40
100 stk Krympeposer
ALLERGENER:
Ingen
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere