Rødvinsspekepølseblanding
Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Rødvin Spekepølse"
Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g
Oppskrift følger med i pakken
Lykke til!
ANBEFALT DOSERING:
4 kg svinekød 10-12% fedt, 4 kg oksekød 10-12% fedt, 2 kg spæk, 20 g Pepper hel, 350 g saltblanding nr 03, 310 g Rødvin Spekepølsebld (1 batch)
INGREDIENSER:
3 ps. Rødvin Spekepølsebld 310g,: Dextrose, surhedsregulerende middel (E575), stivelse (majsstivelse), salt, krydderier (koriander, peber),rødvinsekstrakt/SO2, antiklumpningsmiddel (E551), antioxidanter (E301), krydderiekstrakter (muskatnødoleoresin, muskatblomme oleoresin)
3 ps. Sort Pepper Hel
3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)
45 stk Fibertarmer med Tekst 58/40
100 stk Krympeposer
ALLERGENER:
Ingen
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende
Trollvac Vakuum poser med struktur 20x25 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
God krydderblanding for Ølpølse.
ANBEFALT DOSERING:
330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel
E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 5 Kg
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Trollvac Vakuum poser med struktur 25x35 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!
God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse
ANBEFALT DOSERING:
850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt 2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451
krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme
ALLERGENER:
Melkeprodukt, egg produkter, Glten
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno
ANBEFALT DOSERING:
1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, hvidløg), spidskommen, peber, cayenne, sennepsfrø, koriander, nellike, ingefær, kommen), stabilisatorer (E451), løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose/hvede, krydderiekstrakter (oleoresin: muskatnød/peber), jalapeno peber
ALLERGENER:
Sennep
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1071 kJ - 255 kcal, Fett:2,9 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:49,4 g, hvorav sukkerarter:3,8 g, Kostfiber:7,0 g, Protein:4,0 g, Salt:24,4% Tilsat Fosfag 2,82%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Okse Spekepølseblanding
Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Okse Spekepølse"
Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g
Oppskrift følger med i pakken
Lykke til!
ANBEFALT DOSERING:
10,0 kg Oksekød 10-12% fedt, 20 g Pepper hel, 350 g saltblanding nr 03, 325 g Okse Spekepølsebld (1 batch)
INGREDIENSER:
3 ps. Okse Spekepølsebld. 405 g Soyaprotein, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, krydderier (enebær, peber), dextrose, hvidløg, antioxidant: natriumascorbat E301
3 ps. Sort Pepper Hel
3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)
45 stk Fibertarmer med Tekst 58/40
100 stk Krympeposer
ALLERGENER:
Soya
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Chili Spekepølseblanding
Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Chilli pepper Spekepølse"
Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g
Oppskrift følger med i pakken
Lykke til!
ANBEFALT DOSERING:
4,0 kg svinekød, 4,0 kg oksekød, 2,0 kg spæk, 245 g salt, 105 g nitritsalt (eller saltblanding III)
INGREDIENSER:
3 ps. Chili Spekepølsebld. 405 g (Krydderier: chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt,antiklumpningsmiddel E551), dextrose, surhedsregulerende middel(Glucon Delta Lacton E575), glucosesirup, løk, antioxidant( E301), salt
3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)
45 stk Fibertarmer med Tekst 58/40
100 stk Krympeposer
ALLERGENER:
Ingen
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for Black Garlic & Black Pepper spekepølse
ANBEFALT DOSERING:
400g for følgende oppskrift, 6 kg oksekjøtt, 4 kg svinekjøtt, 3 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Glucono-delta-lacton E575, dextrose/hvede, stivelse/majs, krydderier, salt, sort hvidløg (fermenteret hvidløg), natriumascorbat E301, krydderiekstrakter (oleoresin, bærestof: salt, vegetabilsk olie/solsikke, emulgator: mono og diglycerider af fedtsyrer E471)
Krydderier: peber, koriander, hvidløg
Ekstrakter: muskatnød, muskatblomme
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:913 kJ - 218 kcal, Fett:1,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:44,3 g, hvorav sukkerarter:21,7 g, Kostfiber:6,4 g, Protein:4,3 g, Salt:14,6%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
e
God krydderblanding for gemmeldags bayersk pølse
ANBEFALT DOSERING:
950g for følgende oppskrift, 2,5 kg Kalvekjøtt 2,5 kg svineskinke 2,5 kg svine skank (eventuelt røkt) 2,5 kg Spekk 4.0 ltr Isvann, 0,15 kg Nitrittsalt (15.1 kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Kartoffelstivelse, æggehvidepulver, salt, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, kardemomme), stabilisatorer E451, mælkeprotein, dextrose, løg.
krydderier: peber, muskatblomme, paprika, kardemomme
ALLERGENER:
Melkeprodukt
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1097 kJ - 262 kcal, Fett:3,6 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:53,5 g, hvorav sukkerarter:5,0 g, Kostfiber:2,1 g, Protein:2,2 g, Salt:14,0% Tilsat Fosfag 3,03%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for Ølpølse.
ANBEFALT DOSERING:
330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel
E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Hvitløk spekepølseblanding
Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Hvitløk Spekepølse"
Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g
Oppskrift følger med i pakken
Lykke til!
ANBEFALT DOSERING:
4 kg svinekød 10-12% fedt, 4 kg Svinekød 10-12% fedt, 2 kg Spekk, 350 g saltblanding nr 03, 325 g Hvitløk Spekepølsebld nr533 (1 batch)
INGREDIENSER:
3 ps. Hvitøk Spekepølsebld 3250g,: Soyaprotein, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, krydderier (enebær, peber), dextrose, hvidløg, antioxidant: natriumascorbat E301
3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)
45 stk Fibertarmer med Tekst 58/40
100 stk Krympeposer
ALLERGENER:
Soya
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili.
ANBEFALT DOSERING:
400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Krydderblanding (cayenne, chili, chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, cummin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel E551), pepper, allehånde), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup/potet, løk.
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1241 kJ - 297 kcal, Fett:5,0 g, hvorav mettede fettsyrer:0,6 g, Karbohydrater:54,8 g, hvorav sukkerarter:28,5 g, Kostfiber:6,0 g, Protein:4,5 g, Salt:0,4%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for orginal Grillpølse
ANBEFALT DOSERING:
1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16,025kg pølsefarse)
INGREDIENSER:
Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (peber, koriander, sennep, nellike, ingefær, kommen), løg, stabilisatorer: E451, peberfrugt/rød, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose, krydderiekstrakter (oleoresiner: muskatnød/muskatblomme/peber), aroma (naturlig citronaroma)
ALLERGENER:
Sennep
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1032 kJ - 246 kcal, Fett:1,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:54,1 g, hvorav sukkerarter:3,2 g, Kostfiber:3,4 g, Protein:2,6 g, Salt:27,1% Tilsat Fosfag 2,75%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for fransk hvitløkspekepølse
ANBEFALT DOSERING:
405g for følgende oppskrift, 6 kg Frosset kjøtt, 4 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Soyaprotein, surhedsregulerende middel E575, peber, dextrose/majs, hvidløg, enebær, antioxidant E301.
ALLERGENER:
Soya
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1168 kJ - 279 kcal, Fett:8,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,4 g, Karbohydrater:25,6 g, hvorav sukkerarter:14,8 g, Kostfiber:11,2 g, Protein:18,7 g, Salt:0,6%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Rød Wiener / Frankfurter krydderblanding, smakfull og god.
ANBEFALT DOSERING:
5-6g/kg
INGREDIENSER:
Dextrose, krydderier(chili, koriander, muskatblomme, muskatnøtt),smagsforstærker E621, salt, krydderiekstrakt(oleoresin, teknisk hjælpestof: vegetabilsk olie/solsikke, Paprika), aroma(naturlig aromppræparat, bærestof: ethanol Løk)
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1285 kJ - 308 kcal, Fett:8,1 g, hvorav mettede fettsyrer:2,3 g, Karbohydrater:49,8 g, hvorav sukkerarter:44,0 g, Kostfiber:9,8 g, Protein:3,4 g, Salt:6,8%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for chillispekepølse
ANBEFALT DOSERING:
405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
God krydderblanding for Julemedisterpølse
ANBEFALT DOSERING:
1kg for følgende oppskrift, 11 kg svinekjøtt 4 ltr Isvann (16kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Modificeret kartoffelstivelse E1414, salt, hvedemel, mælketørstof, surhedsregulerende middel (E331), løg (antiklumpningsmiddel: calciumsalte af fedtsyre E470a), krydderier (allehånde, nellike, sennep, kommen), krydderiekstrakter (oleoresiner: peber, muskatnød, muskatblomme), urter (merian), dextrose/hvede
Krydderier: allehånde, nelliker, sennep, kommen
Krydderurter: Merian
Ekstrakt: muskatnød, muskatblomme, peber
ALLERGENER:
Melkeprodukt, Sennep, Glten
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1023 kJ - 245 kcal, Fett:0,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:53,4 g, hvorav sukkerarter:13,8 g, Kostfiber:1,3 g, Protein:4,4 g, Salt:27,6%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Løk spekepølseblanding
Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Løk Spekepølse"
Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g
Oppskrift følger med i pakken
Lykke til!
ANBEFALT DOSERING:
10 kg svinekød 10-12% fedt, 350 g saltblanding nr 03, 470 g Løk Spekepølsebld (1 batch)
INGREDIENSER:
3 ps. Løk Spekepølsebld 470g,: Løg, dextrose, surhedsregulerende middel (E575), majsstivelse, salt, krydderier (peber, koriander), antioxidant E301, krydderiekstrakter (muskatnød oleoresin, muskatblomme ekstrakt).
3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)
45 stk Fibertarmer med Tekst 58/40
100 stk Krympeposer
ALLERGENER:
Ingen
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere