Okse Spekepølseblanding
Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Okse Spekepølse"
Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g
Oppskrift følger med i pakken
Lykke til!
ANBEFALT DOSERING:
10,0 kg Oksekød 10-12% fedt, 20 g Pepper hel, 350 g saltblanding nr 03, 325 g Okse Spekepølsebld (1 batch)
INGREDIENSER:
3 ps. Okse Spekepølsebld. 405 g Soyaprotein, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, krydderier (enebær, peber), dextrose, hvidløg, antioxidant: natriumascorbat E301
3 ps. Sort Pepper Hel
3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)
45 stk Fibertarmer med Tekst 58/40
100 stk Krympeposer
ALLERGENER:
Soya
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere