Pris er 1 stk s-krok
Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig
- Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
- Krokene er i meget god kvalitet.
- Perfekt til opphenging av småting.
S-Type- Enkelt, billig
Tilbudet varer så langer lagret rekker.
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
Vi har 4 typer nett
S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.
R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri
SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri
F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i, God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.
Standard (S-type)
Kraft : 6 spiraler / 10 cm
Netting : 10 -> 32
Diameter : 85 -> 325 mm
Sting : 4
Rullelengde : 50 m
Bruksområdet : enkle kokeprosesser
Har følgende kategorier :
Micromesh netting
Process netting
Presentation netting
Elastic Loops
Elastic Twine
Packaging netting
Straight cut netting
Specialty netting
Beer netting
Cheese netting
Vår levrandørs omfattende tekstilemballasjeløsninger gir den støtten maten din trenger. Med sterk vekt på elastisk netting har vi et nett for hvert matvaresegment, fra kjøtt og ost av høy kvalitet til førsteklasses øl, og alt i mellom. Ikke bare har de det største utvalget av tekstilemballasje på markedet, men de produserer også sine egne matnett. Hvert nett produsert av vår levrandør er identisk. Med et jevnt produksjonstempo på mer enn 100 kilometer netting om dagen, 24/7, kan vi matche det største behovet for en pålitelig leverandør for produktet ditt.
Ta kontakt om du ønsker mer info om disse produktene.
Pris er 1 stk s-krok
Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig
Plast tarm til falunkorvm diameter på 45mm og totalt lengde 30m
Marinadesprøyte 100ml brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk injiseringsnål i rustfritt stål.
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Or
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Hvitløksalt
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Hvitløk, Salt,
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede
fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,
Salt:60,04 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, løk, sennep, dextrose, sort pepper, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), rødbete, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, selleri, hvitløk
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker.
Applikatoren har en diameter på 11 cm og er kompatibel med ulike typer nett med en diameter på opptil 12 cm.
På lager uke 5
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
Vi har 4 typer nett
S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.
R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri
SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri
F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i, God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Adapteren for kjøttnettapplikatoren gjør det lettere å trekke på kjøttnettet. Denne utmerkede hjelperen bør være tilgjengelig for enhver lidenskapelig charcuteri-entusiast. Prøv det og se at med denne adapteren sparer du tid, oppnår bedre resultater og forbedrer arbeidskomforten.
Den passer for alle applikatorer tilgjengelig hos Browin.
Den ergonomiske formen på adapteren gjør det raskt og ekstremt praktisk å trekke nettene på applikatoren.
Materialet som brukes garanterer holdbarhet og brukervennlighet, samt renslighet.
Produktet tåler oppvaskmaskin.
Invester i bekvemmelighet og effektivitet når du tilbereder charcuterie. Velg adapteren til kjøttnettapplikatoren og nyt en profesjonell tilnærming til hver detalj i prosessen med å lage smakfulle produkter!
Vårt Beste nett
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
Vi har 4 typer nett
S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.
R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri
SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri
F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i, God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.
S-Type- Enkelt, billig
Tilbudet varer så langer lagret rekker.
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
Vi har 4 typer nett
S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.
R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri
SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri
F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i, God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in