Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kjøttnettpose til henging (125C) 66cm - 3 stk.

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 66 cm.

De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 5 kg.

Les merShow less
kr 69.00
På lager 3 Produkter
Referanse:
Browin-310118
Produktdetaljer
Browin-310118
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 59.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
kr 90.85
Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:sort pepper, grønn pepper,...
kr 56.35
Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, selleri ALLERGENER:Ingen
kr 54.05
Chipotle er røkt jalapeno. Den er middels-sterk (som jalapeno), og gir en deilig, varm røkt chili smak. som er mye brukt i mexikansk matlaging. Smaksstyrke i Scovillegrader er satt til 3,000-10,000 ANBEFALT DOSERING:...
kr 343.85
God krydderblanding for chillispekepølse  ANBEFALT DOSERING:  405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt. INGREDIENSER: Krydderier...
kr 60.95
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille,...
11 andre produkter i samme kategori:
kr 299.00
For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker.  Applikatoren...
kr 59.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
kr 389.00
Vårt Beste nett For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som...
kr 69.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...
kr 88.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...
kr 289.00
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke...
kr 39.00
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert...
kr 120.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...
kr 329.00
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn