Krydderblanding til både rød og hvit fisk, wok, fisksupper, sauser o.l. Også god til svinekjøtt og kylling. En blanding som gir velkomponert og spennende smaksbilde i kombinasjon med et tiltalende visuelt synsinntrykk.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
paprika, salt, sort pepper, hvitløk, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, gurkemeie, sukker, løk, løpstikke, fenikkel, dextrose, koriander
ALLERGENER:
Selleri
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1229 kj /294 kcal, Fett:4,1 g, hvorav mettet fett:0,8 g, Karbohydrater:46,5 g, hvorav sukkerarter:9,4 g, Kostfiber:15,4 g, Protein:9,6 g, Salt:23,1 g, Natrium:9,2 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere