Trykk for flere produkter.
No products were found.

Barbeque krydder Grov

Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, løk, sennep, dextrose, sort pepper, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), rødbete, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, selleri, hvitløk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

 

Les merShow less
kr 63.25
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 70 Produkter
Referanse:
bk100005-100g
Beskrivelse

Et spesielt type grillkrydder. Som navnet tilsier så består den av barbeque spice, men er også tilsatt sitronpepper. I tillegg er det grov paprika, løk, og sennepsfrø. Det er bl.a. for å oppnå en visuell effekt i tillegg til en økt smaksopplevelse. Særlig egnet til svinekjøtt (koteletter, flint steker og annen grillmat)og for eksempel kylling filet. Kan brukes sammen med olje (som en marinade blanding) men er også svært effektiv, god og rask å bruke som ”tørrkrydder” rett på produktet. Ta grillkjøttet og dypp i den tørre blandingen og legg den i disken eller på pakkebrettet. Når krydderet i noe tid har vært i kontakt med kjøttet vil de grove ingrediensen svelle og man får en veldig fin effekt. Velegnet til alle typer grill mat av svin og kylling.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, løk, sennep, dextrose, sort pepper, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), rødbete, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, selleri, hvitløk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1163 kj /278 kcal, Fett:7,3 g, hvorav mettet fett:0,9 g, Karbohydrater:37,2 g, hvorav sukkerarter:10,4 g, Kostfiber:15,3 g, Protein:8,1 g, Salt:37,5 g, Natrium:15 g,

KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
Produktdetaljer
bk100005-100g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
BBQ Dry Rub
Marinader
Produktanmeldelser(3)
Overall rating
4.3
3 Produktanmeldelser
Rangering
(4.3)
Passer veldig godt til kylling og svinekjøtt
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 110.00
(26)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 66.70
(8)

Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.

kr 48.30
(9)

Hele karveplanten er behagelig aromatisk. Frøene smaker søtt, karakteristisk og friskt.

Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer

I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt

kr 99.35
(12)

En rustikk og grov pepperblanding, til alle typer kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.
Denne passer også perfekt til Pepper røkt laks og makrell

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 61.06 kr 67.85
(2)

En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 56.35
(2)

Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, dextrose, selleri, sort pepper, rødbete, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Selleri

16 andre produkter i samme kategori:
kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 317.40
(1)

God krydderblanding for Julemedisterpølse 

ANBEFALT DOSERING: 

1kg for følgende oppskrift, 11 kg svinekjøtt  4 ltr Isvann (16kg ferdig farse) 

INGREDIENSER:

Modificeret kartoffelstivelse E1414, salt, hvedemel, mælketørstof, surhedsregulerende middel (E331), løg (antiklumpningsmiddel: calciumsalte af fedtsyre E470a), krydderier (allehånde, nellike, sennep, kommen), krydderiekstrakter (oleoresiner: peber, muskatnød, muskatblomme), urter (merian), dextrose/hvede

Krydderier: allehånde, nelliker, sennep, kommen

Krydderurter: Merian

Ekstrakt: muskatnød, muskatblomme, peber

ALLERGENER:

Melkeprodukt, Sennep, Glten 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1023 kJ - 245 kcal, Fett:0,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:53,4 g, hvorav sukkerarter:13,8 g, Kostfiber:1,3 g, Protein:4,4 g, Salt:27,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 224.25

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

kr 458.85

God krydderblanding for Black Garlic & Black Pepper spekepølse

ANBEFALT DOSERING: 

400g for følgende oppskrift, 6 kg oksekjøtt, 4 kg svinekjøtt, 3 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Glucono-delta-lacton E575, dextrose/hvede, stivelse/majs, krydderier, salt, sort hvidløg (fermenteret hvidløg), natriumascorbat E301, krydderiekstrakter (oleoresin, bærestof: salt, vegetabilsk olie/solsikke, emulgator: mono og diglycerider af fedtsyrer E471)

Krydderier: peber, koriander, hvidløg

Ekstrakter: muskatnød, muskatblomme

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:913 kJ - 218 kcal, Fett:1,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:44,3 g, hvorav sukkerarter:21,7 g, Kostfiber:6,4 g, Protein:4,3 g, Salt:14,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

e

kr 69.00
(16)

En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 73.60
(9)

Krydderblanding til både rød og hvit fisk, wok, fisksupper, sauser o.l. Også god til svinekjøtt og kylling. En blanding som gir velkomponert og spennende smaksbilde i kombinasjon med et tiltalende visuelt synsinntrykk.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
paprika, salt, sort pepper, hvitløk, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, gurkemeie, sukker, løk, løpstikke, fenikkel, dextrose, koriander

ALLERGENER:
Selleri

 

kr 38.64 kr 55.20
(1)

Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede 

ANBEFALT DOSERING: 

Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper, muskat, gjærekstrakt, sukker, løpstikke, naturlig aroma, rapsolje

ALLERGENER:

Ingen

kr 219.00

SuckleBusters Texas Brisket Rub 113 gr.
Har en traditionel og afbalanceret BBQ-smag. 
Denne Rub er meget mild.
Den passer perfekt til Brisket / Oksespids Bryst med en dejlig hvidløgssmag. 

Styrke Kategori:
MILD

 

Ingredienser:

Havsalt, Sukker, Paprika, Hvidløg, Sortpeber, Løg, Krydderier, Sellerifrø, Sillica antiklumpemiddel.-
GLUTENFRI

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

511 kJ / 122 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

49 gr

Herfra sukkerarter

24 gr

Protein

0 gr

Salt

25,6 gr

kr 49.91 kr 71.30
(2)

Krydderblanding til tradisjonell sursild lake.
Inneholder ikke sukker.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda. 

Allehånde 10% av kryddervekt

Dill 3-5% av kryddervekt, eller etter ønske

Korriander 5% av kryddervekt

INGREDIENSER:
sennep, sort pepper, nellik

ALLERGENER:
Sennep

kr 60.95
(10)

En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

kr 56.35
(18)

Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Ingen

kr 343.85

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in