Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Flame Boss High Heat Meat probe

High-Temperature Pit Probe for Flame Boss 100, 200, & 300 Smoker Controller
Industrial duty platinum resistance thermometer probe rated to 575˚F, includes 6 ft. stainless steel shielding. This probe may be used in combination with the Flame Boss® Temperature Probe Y-cable on Flame Boss® model 300 controllers to add additional probes. Use the following configuration for using 1 or 2 Y-cables to add 2 or 3 meat probes to 300 controllers:
2 Meat Probes: Plug 1 Y-cable into the pit jack on the Flame Boss® 300 controller. Plug the pit probe into the black lead labeled PIT/M1. Plug 1 Meat probe into the red lead labeled M2/M3, plug the 2nd meat probe into the meat jack.
3 Meat Probes: Plug 1 Y-cable into the pit jack on the Flame Boss® 300 controller. Plug the pit probe into the black lead labeled PIT/M1. Plug 1st meat probe into the red lead labeled M2/M3. Plug 2nd Y-cable into the meat jack. Plug 2nd meat probe into the black lead labeled PIT/M1 and 3rd meat probe in red lead labeled M2/M3.

Les merShow less
kr 289.00
Ikke på lager
Referanse:
FB-403920
Beskrivelse

High-Temperature Pit Probe for Flame Boss 100, 200, & 300 Smoker Controller
Industrial duty platinum resistance thermometer probe rated to 575˚F, includes 6 ft. stainless steel shielding. This probe may be used in combination with the Flame Boss® Temperature Probe Y-cable on Flame Boss® model 300 controllers to add additional probes. Use the following configuration for using 1 or 2 Y-cables to add 2 or 3 meat probes to 300 controllers:
2 Meat Probes: Plug 1 Y-cable into the pit jack on the Flame Boss® 300 controller. Plug the pit probe into the black lead labeled PIT/M1. Plug 1 Meat probe into the red lead labeled M2/M3, plug the 2nd meat probe into the meat jack.
3 Meat Probes: Plug 1 Y-cable into the pit jack on the Flame Boss® 300 controller. Plug the pit probe into the black lead labeled PIT/M1. Plug 1st meat probe into the red lead labeled M2/M3. Plug 2nd Y-cable into the meat jack. Plug 2nd meat probe into the black lead labeled PIT/M1 and 3rd meat probe in red lead labeled M2/M3.

Les merShow less
Produktdetaljer
FB-403920
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 279.00
Grillkull Missing Link Lump 8 kg Sør Afrika Grilling på kull er meget utbredt i Sør-Afrika og inspirasjonen for denne miksen av Sør-Afrikanske tresorter. Et “steinhardt” kull som produserer en intens varme med lang...
kr 289.00
High-Temperature Pit Probe for Flame Boss 100, 200, & 300 Smoker Controller Industrial duty platinum resistance thermometer probe rated to 575˚F, includes 6 ft. stainless steel shielding. Used for monitoring the...
kr 224.25
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 129.00
Marinadesprøyte 100ml brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk injiseringsnål i rustfritt stål.
kr 599.00
Oren International Pink Butcher Paper holder kjøttjuice inne, men lar den delikate røykfylte smaken trenge gjennom kjøttet Pink Butcher Paper har gradvis funnet veien inn som et nødvendig stykke emballasje i enhver...
kr 139.00
Trebiter Eik 1,5 kg Når bare det beste er bra nok !!!!!!Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaromaI kullgrillen plasseres Wood...
kr 67.85
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 149.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...
kr 4,199.00
Primos pizzaovnstilbehør bidrar til å opprettholde tilberedningstemperaturen i grillen mens du tilbereder flere pizzaer. Eliminert er behovet for å åpne hele grillen når du legger til eller fjerner pizza.
kr 1,299.00
Primo finmasket kurv for rotisseri Finmasket kurv fra Primo til bruk med Primo rotisseri.Med denne finmaskede kurven kan du eksperimentere med sprø pommes frites,Stekt svinekjøtt, popcorn eller enda mindre...
kr 899.00
Kul/bundrist til Primo Oval JuniorNy kul/bundrist til Primo Kamado Oval Junior - Laget i kraftigt støpegods. Risten sikrer deg god gjennomstrømning av luft til dine kul, og lar asken passere uhindret ned i askerummen...
kr 2,899.00
The WiFi Bridge extends the range of The MeatStick through WiFi or Bluetoothand allows the user to monitor temperatures from remote locations. Key Features-Operates as a WiFi Bridge for your MeatStick to your smart...
kr 749.00
Forhøyelse/Utvidelserist Primo Oval junior 200  Oppgrader grillen med denne forhøyelses risten til Primo Oval junior 200 GrillLegg til opptil 2 høyder og øk det allerede imponerende området på grillen med opptil...
kr 999.00
InkBird ITC308S elektronisk temperaturstyring til røgeovn eller microbryggeriet InkBird ITC308S er en simple men super god termostat til den der ønsker en nøjagtig temperaturstyring i sin røgeovn eller gæringen af...
kr 289.00
High-Temperature Pit Probe for Flame Boss 100, 200, & 300 Smoker Controller Industrial duty platinum resistance thermometer probe rated to 575˚F, includes 6 ft. stainless steel shielding. Used for monitoring the...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn