Fleksibelt rør i aluminium som passer mellom smoker og røykskap. Diameter 100mm.
Lengde i utstrekt tilstand: 2meter.
Dette passer til Borniak Coldsmoke adapter og Røykhus
Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.
Fleksibelt rør i aluminium som passer mellom smoker og røykskap. Diameter 100mm.
Lengde i utstrekt tilstand: 2meter.
Dette passer til Borniak Coldsmoke adapter og Røykhus
500 poser 20x30cm Ekstra tykk, 160my
20x30cm posene vi leverer har heretter en ennå høyere kvalitet.
De er orginale LAVA-poser.
Quebracho Blanco (Macaglia quebracho-blanco) fra Tres Isletas i Argentina. Quebracho er en av de hardeste tresortene man lager grillkull fra. Likevel er kullet så godt som gnistfritt.
I posen finner du fra medium store til enorme biter som gir jevn temperatur over svært lang tid. Argentinsk quebracho er kjent for å gi høy varme og ekstremt lang brenntid. Produsert fra sertifisert bærekraftig skogbruk, Sertifikat fra Argentinske myndigheter kan fremlegges.
Dette er et av verdens beste grillkull. Brukes i restaurantgriller og av profesjonelle grillere i hele verden. Hvis det hadde vært delt ut en Oscar til beste grillkull ville dette vært en sikker vinner.
Dette får du i posen:
Tresorter: Quebracho Blanco fra Argentina
Størrelse på bitene: L-XL
Anbefales spesielt til: Konkurransegrilling, restaurantgriller
Innhold: 8 kg
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.
ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre
INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
Fuktstopper hindrer at overflødig væske kommer inn i maskinen.
Fuktstopp er et MUST for den som vakuumpakker.
Sjekk ut Mix&go Smoothie Blender B350, 2 fl. + neoprencover fra Caso
Smoothie Blender med blenderkanne, som også er et drikkeflaske
Høy kvalitet rustfritt stålbase med rustfrie stålblader.
Inkluderer en 600 ml og en 300 ml drikkeflasker laget av titan (bapfri, oppvaskmaskinssikker)
Neopren deksel for beskyttelse mot UV stråling og temperatur beskyttelse
Enkel håndtering ved bruk av pulsfunksjon
Tilbehør
Operasjon: se Håndbok
Rustfritt stålblader: Ja
Base: Rustfritt stål
Pulsfunksjon: Ja
Rotasjoner / minutter: 21.000
Spenning: 220-240 V, 50/60 Hz
Sertifikat: GS / CE
Kraft: 350 watt
Tilbehør: 300 ml og 600 ml drikkeflaske, neopren deksel
BPA fri
Dimensjoner (BxHxD): 120x375x120mm
Vekt: 1,1 kg
Praktisk å bruke krukkeholder. For å hente ut konserves fra varmt vann. Laget av høykvalitets stål med krombelegg. Har antisklihåndtak. Passer perfekt til de fleste krukker.
Egenskaper
Lengde 5,0 cm
Bredde 8,3 cm
Høyde 20,5 cm
Pris er 1 stk s-krok
Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig
Marinadesprøyte 100ml brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk injiseringsnål i rustfritt stål.
Optimaliser den Dry-Aging sprosessen
Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece
Forhindrer tap av smak nyanser
Ingen luktutvikling
Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg
Til biff, lam, kylling og svinekjøtt
Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C
Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.
Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.
Bakdelen. kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!
Fordelene dine
Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert
Smakskvaliteten forblir 100%
Naturlig kjøttlukt
Enkel håndtering
Tekniske spesifikasjoner
materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag
Emballasjeenhet 10 pads
størrelse 90 x 135 mm
farge svart
Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg
Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur
Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt
Ideell for vakuumposer med en bredde på 15 cm og 25 cm
Pålitelig inntak av kjøttjuice & Co. takket være SuperCore-teknologi
Forhindrer at væskelekkasje kommer i kontakt med vakuumforsegleren
Ingen luftlekkasje fra fuktbobler i vakuumposen
Luktfri egnet til mat
Passer for alle vakuumenheter uten kammer
Kan også brukes som benbeskyttelse eller suge- og dreneringspute
Opphengskroker/S-kroker
For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker.
Applikatoren har en diameter på 11 cm og er kompatibel med ulike typer nett med en diameter på opptil 12 cm.
På lager uke 5
Vil du herde kjøtt raskt, presist og enkelt? Denne moderne, halvautomatiske, brukervennlige injektoren med et sett med nåler og en slange vil møte dine behov, spesielt hvis du verdsetter effektivitet. Løsningene som brukes i dette produktet plasserer det blant de beste praktiske hjemmeinjektorene med profesjonelle egenskaper og en slående design. Med denne enheten kan du kurere kjøtt ofte og komfortabelt, enda større porsjoner av det.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in