Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Knivsett Klassisk Suncraft [gavesett6]

kr 3,348.00
Ikke på lager
Referanse:
gavesett6
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Kjøp knivsett Klassisk fra Suncraft Classic til profesjonelle kokker!

Knivsett Klassisk fra Suncraft inkluderer 2 kokkekniver: 

    • Suncraft Classic Chef 200mm.

    • Suncraft Classic Santoku 165mm.

Designkonseptet er en fusjon av det vestlige og det østlige; vestlig knivform og måten man bruker den på, japansk håndverk og design.

33 lag av rustfritt damaskusstål som er laget i Japan med VG-10 stål i kjernen som er svært hardt stål og dermed gir den en mulighet for knivskarpheten til å vare lengre.

Bølgemønsteret på knivbladet, detaljer av damaskusstål, utseende i japansk stil som om den er like skarp som et tradisjonelt japansk sverd.

Kokkekniv designen er veldig sofistikert. Det er ingen nagler på overflaten av håndtaket. Rød ring mellom knivbladet og håndtaket fanger øyet. Et mønster som er hamret på knivbladet hjelper knivbladet til å gli enkelt i maten uten at den sitter fast. 

    • 33 lag av rustfritt damaskusstål.
    • VG-10 rustfritt stål i kjernen.
    • Svart pakkawood til et håndtak med rød ring.

Knivsett Klassisk [gavesett6],Suncraft Classic, kokkekniv, santoku, kjøkkenkniver, kjøp kjøkkenkniver, kjøp suncraft kniver, universalkniv, skarpekniver, kjøp skarpekniver, japanske kniver, gavesett, knivsett til studenter

Du kan kjøpe kokkekniver med levering rett i postkassen!

Bruk finkorn keramikk skjerpestål til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: # 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. # 800 til # 1000: flott for innledende sliping. # 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. # 8000 til # 12000: for polering. 

Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høykvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker.

Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor.

Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister.

Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast).

Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høykvalitet vare i flere år.

Les merShow less
Produktdetaljer
gavesett6

Dataark

Model / Serie
Suncraft Classic
Bruksområde Kniv
Sett / Gavesett
Reviews
Relaterte produkter
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 10,798.92
Helt automatiske vakuumpakker med digitalt kontrollpanel, meget robust og bygget i rustfritt stål med DOBBEL Sveisestripe på hele 3mm. Med mer enn 15000 sett på markedet har ECONOMY-serien vært en konstant bekreftelse...
8 andre produkter i samme kategori:
kr 3,519.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 999.00
En flott gaveeske bestående av 2 kniver, 18 cm kokkekniv og 12 cm universalkniv. Passer både til proffene og matentusiasten! Stålet, AUS8, er et rustfritt stål, spesialdesignet for Japanske kniver. Hardheten på stålet...
kr 6,049.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 1,399.00
Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn