Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Allpax SVU Sous Vide Stav 1200 Watt

Optimalisert 2020-modell 

Alltid tilberedt til det punktet, mørt som smør og utrolig i smak

Vedlikeholdsfri sirkulasjonspumpe for jevn temperatur i hele tanken

Buet form for å beskytte mot vanndamp

Temperaturinnstilling opp til 95 ° C

7-20 liter vann

Superenkel betjening

Les mer
kr 1,099.00
Ikke på lager
Referanse:
PT-SVU
Beskrivelse

Optimalisert 2020-modell 

Alltid tilberedt til det punktet, mørt som smør og utrolig i smak

Vedlikeholdsfri sirkulasjonspumpe for jevn temperatur i hele tanken

Buet form for å beskytte mot vanndamp

Temperaturinnstilling opp til 95 ° C

7-20 liter vann

Superenkel betjening

Allpax SVU sous vide komfyr

Etterfølgeren til den populære testvinneren fra Stiftung Warentest. Få SVU Sous-Vide-Cooker i en optimalisert 2020-versjon nå - forbedret elektronikk, mindre strømforbruk!

Test Seal Ask George

Med din nye SVU sous vide komfyr kan du lage kjøtt, fisk og grønnsaker som en kokk! Med SVU kan du enkelt bringe den utmerkede Sous-Vide-teknologien fra cateringbransjen til ditt eget kjøkken. Du vil alltid lykkes med biff, øm som smør og med en utrolig smak. Marinader og krydder smaker spesielt intenst, og grønnsaker tilberedt sous vide beholder sine sunne ingredienser og vitaminer. Aromaen blir værende i maten og smaken havner på tallerkenen din. Med resultatet kan du imponere venner og familie og spise veldig bra selv!

Alt du trenger å gjøre er å forsegle maten og ingrediensene i vakuumposer med en vakuumforsegler i henhold til oppskriften . Din nye SVU Sous-Vide-Stick tar over matlagingsprosessen. En enkel gryte er egnet som en beholder for vannbadet ditt. Fagpersoner bruker en egnet Gastronorm beholder laget av rustfritt stål. Den elegant buede SVU ligger komfortabelt i hånden og kan rett og slett henges over kanten av containeren din. En låseklemme sørger for at den er sikkert plassert og at termostaten alltid har nok vann under kjølen.

SVU kan betjenes med sensorbrytere på det blå belyste displayet. Takket være den smarte designen er skjermen utenfor gryten. Hendene og elektronikken til enheten er beskyttet mot varm damp under drift, og glassene dine vil ikke tåke når du leser gjenværende tilberedningstid.

Med kraftige 1200 watt holder SVU vannbad med en minimumshøyde på 20 cm og et vannvolum på 7-20 liter varmt ved opptil 95 ° C. Temperaturen kan stilles til en nøyaktighet på 0,5 ° C og toleransen er bare 0,05 ° C. Den integrerte sirkulasjonspumpen sørger for at vannbadet har samme temperatur overalt.

Steketiden kan stilles inn i 60 timer, og den innebygde tidtakeren signaliserer med et akustisk signal når den innstilte tilberedningstiden er utløpt. Du trenger ikke å skynde deg, overkoking er ikke mulig med denne langsomme tilberedningsmetoden.Maten din er i gode hender ved riktig temperatur i vannbadet. Hvis fyllingsnivået ikke er nådd, slår sous vide komfyr seg av automatisk for å være på den sikre siden. Du kan også tilberede ingrediensene til komplette måltider. Maten har lang holdbarhet når den er vakuumpakket. Enda lenger hvis du holder dem frossen. Den tilberedte middagen tilbereder seg med sous vide-komfyren mens du bruker tiden på å gjøre andre ting. Dette er ideelt for alle som ønsker å spise sunt til tross for en stram tidsplan eller som følger en spesiell ernæringsplan. SVU Sous-Vide-Stick kommer hjem til deg med en bruksanvisning og 50 Allpax vakuumposer som måler 17 x 25 cm.

Allpax vakuumposer laget av PA / PE av høy kvalitet er underlagt de strengeste kontrollene når det gjelder behandlingskvalitet. Slik kan vi forsikre deg om at du bruker et førsteklasses produkt. Med en enorm materialtykkelse på 150 µm er de absolutt rivesikre og har økt punkteringsmotstand. Selvfølgelig matsikker og 100% uten myknere. Takket være den grove strukturen på begge sider (goffriert) oppnår du et ideelt vakuum, som kan garanteres med en hvilken som helst kammerfri vakuumforsegler av alle merker. Med en temperaturbestandighet på -20 ° C til 100 ° C, er de ideelle for sous vide-matlaging.

 

Detaljer, høydepunkter og funksjoner

Husmateriale rustfritt stål / plast

Farge: svart metallic

Vis i ° C eller ° F

Timer justerbar opptil 60 timer

Berøring av sensoren

Automatisk avstengning når vannstanden er for lav

Levering inkl. 50 gratis poser på 17 x 25 cm

Børsteløs DC-motor, vedlikeholdsfri

Med en integrert sirkulasjonspumpe for en jevn temperatur i hele vannbadet - forutsetningen for et perfekt resultat

Tekniske spesifikasjoner

 

Temperaturspenn opp til 95 ° C

Temperaturinnstilling 0,5 ° C

maksimalt temperaturavvik 0,05 ° C!

Dimensjoner (B x D x H) 338 x 64 x 183 mm

Minimum høyde på beholderen 20 cm

Netspenning 220-240 V / 50 Hz

makt 1200 W.

Beskyttelse mot overoppheting integrert

Pumpe: integrert

Kabel lengde 1 m

Vannstand min. ca. 8 cm

Vannstand maks. ca. 13,5 cm

Les mer
Produktdetaljer
PT-SVU

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 44.00
Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt
Hvitløk Granulert
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 38.25 kr 51.00
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål. 
kr 61.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 65.00
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
kr 550.00
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.  Passer i en passe stor kjele,  i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer  til en verdi av 240kr for enkelhetskyld.  Bredde: 10.0cm...
2 andre produkter i samme kategori:
Allpax Sous vide stick SV3 1100 Watt
-5%
Tilbud
kr 1,014.13 kr 1,067.50
Allpax SV3 Sous Vide Cooker 1100 watt Kompakt design, lett å lagre Enkel betjening vi berøringspanel Med integrert sirkulasjonspumpe Løper veldig stille 7-20 liter vann Temperaturinnstilling opp til 99 ° C...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.