Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.
- Festes på en passende beholder du har fra før
- Enkel å bruke; bare én knott og en skjerm for å stille inn temperaturen
- Lett og kompakt for bruk med den ene hånden
- Enkel lagring
- 6 L/min sirkulasjon
- Passer til beholdere opp til 20 liter ( romtemperatur og tykkelse på beholder vil kunne påvirke )
- temperaturnøyaktighet på 0,1 grader
- 1150w
Ideelt for å henge i et vannbad, termostaten sikrer riktig sirkulasjon og temperatur. Med alle sine tekniske finesser er den nesten alltid i bruk på kjøkkenet.
Sous vide - nøyaktig lavtemperaturstekingen metode for kjøtt, fisk, og mange grønnsaker. Forutsetninger: SousVide enhets, vakuum sealer, vakuumpose. Mange profesjonelle kokker sverger til nå på lav temperatur matlaging metoden. Fordelene er klare: bevaring av egen smak, krydder og marinader er mer målrettet og mer intense og skånsom matlaging metoden garanterer en kulinarisk nytelse. I tillegg kan du forberede menyer Uavhengig av tid og butikk. Vakuum-forseglet og tilberedt mat butikken i kjøleskapet i opptil 4 uker (frysing går selvfølgelig og forlenger holdbarheten). Varme hvis nødvendig, serve, og det smaker som nylaget. Garantert. Vi tilbyr her en SousVide av topp kvalitet - og til en konkurransedyktig pris
Cooking table
MEAT DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
rare |
medium |
by |
|
Duck breast |
1/2 |
|
56 ° |
60 ° |
20 min |
|
all |
|
|
60 ° |
30 min |
Goose breast |
1/2 |
|
|
|
80 min |
|
all |
|
|
|
120 min |
Veal cheeks |
70 g |
|
60 ° |
|
24 h |
Fillet of veal |
2 cm |
54 ° |
58 ° |
60 ° |
20 min |
|
3 cm |
|
|
|
25 min |
|
4 cm |
|
|
|
30 min |
|
5 cm |
|
|
|
35 min |
Venison OK. |
5 cm |
56 ° |
58 ° |
62 ° |
20 min |
|
all |
|
|
|
30 min |
Fillet of beef |
2 cm |
54 ° |
56 ° |
58 ° |
20 min |
|
3 cm |
|
|
|
25 min |
|
4 cm |
|
|
|
30 min |
|
5 cm |
|
|
|
35 min |
Pork Tenderloin |
3 cm |
56 ° |
58 ° |
60 ° |
15 min |
|
4 cm |
|
|
|
20 min |
|
5 cm |
|
|
|
30 min |
|
full |
|
|
|
60 min |
Pork steak |
70 g |
|
58 ° |
|
15 min |
FISH DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
glassy |
medium |
by |
|
Salmon fillet |
2 cm |
52 ° |
56 ° |
60 ° |
15 min |
|
3 cm |
|
|
|
20 min |
|
4 cm |
|
|
|
25 min |
Pangasius fillet |
2 cm |
52 ° |
56 ° |
58 ° |
15 min |
|
3 cm |
|
|
|
20 min |
|
4 cm |
|
|
|
25 min |
VEGETABLE DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
crunchy / chewy |
|
||
Eggplant |
1cm slice peeled |
85 ° |
20 min |
||
Cauliflower |
"Rose" |
85 ° |
30 min |
||
Mushrooms |
cut in half |
75 ° |
10 min |
||
Cocktail tomatoes |
cut in half |
85 ° |
30 min |
||
Spring onions |
all |
85 ° |
20 min |
||
Turnip greens |
Slice 0.5 cm |
85 ° |
30 min |
||
Carrot slices |
0.5 cm |
85 ° |
40 min |
||
Asparagus |
whole, peeled |
85 ° |
30 min |