Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

sous vide sirkulator- Nomiku- utgående produkt

B-Vare

Varer som er degradert på en eller annen måte. Dette kan være seg manglende tilbehør, eller inpakkning eller annet. Varenes kjente feil eller b-vare grunn, skal være opplyst i produktbeskrivelsen.

kan Mangler  Eu plugg, produktet funker som regel bra, men har hatt noe returer grunnet feil. erstattes ikke. 

Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.

  • Festes på en passende beholder du har fra før
  • Enkel å bruke; bare én knott og en skjerm for å stille inn temperaturen
  • Lett og kompakt for bruk med den ene hånden
  • Enkel lagring
  • 6 L/min sirkulasjon
  • Passer til beholdere opp til 20 liter ( romtemperatur og tykkelse på beholder vil kunne påvirke )
  • temperaturnøyaktighet på 0,1 grader
  • 1150w
Les merShow less
kr 999.00
På lager 63 Produkter
Referanse:
Nomiku01
Beskrivelse

Ideelt for å henge i et vannbad, termostaten sikrer riktig sirkulasjon og temperatur. Med alle sine tekniske finesser er den nesten alltid i bruk på kjøkkenet.

 

Sous vide - nøyaktig lavtemperaturstekingen metode for kjøtt, fisk, og mange grønnsaker. Forutsetninger: SousVide enhets, vakuum sealer, vakuumpose. Mange profesjonelle kokker sverger til nå på lav temperatur matlaging metoden. Fordelene er klare: bevaring av egen smak, krydder og marinader er mer målrettet og mer intense og skånsom matlaging metoden garanterer en kulinarisk nytelse. I tillegg kan du forberede menyer Uavhengig av tid og butikk. Vakuum-forseglet og tilberedt mat butikken i kjøleskapet i opptil 4 uker (frysing går selvfølgelig og forlenger holdbarheten). Varme hvis nødvendig, serve, og det smaker som nylaget. Garantert. Vi tilbyr her en SousVide av topp kvalitet - og til en konkurransedyktig pris

 

Cooking table

MEAT DISHES

Court

Strength

State

Duration

 

 

rare

medium

by

 

Duck breast

1/2

 

56 °

60 °

20 min

 

all

 

 

60 °

30 min

Goose breast

1/2

 

 

 

80 min

 

all

 

 

 

120 min

Veal cheeks

70 g

 

60 °

 

24 h

Fillet of veal

2 cm

54 °

58 °

60 °

20 min

 

3 cm

 

 

 

25 min

 

4 cm

 

 

 

30 min

 

5 cm

 

 

 

35 min

Venison OK.

5 cm

56 °

58 °

62 °

20 min

 

all

 

 

 

30 min

Fillet of beef

2 cm

54 °

56 °

58 °

20 min

 

3 cm

 

 

 

25 min

 

4 cm

 

 

 

30 min

 

5 cm

 

 

 

35 min

Pork Tenderloin

3 cm

56 °

58 °

60 °

15 min

 

4 cm

 

 

 

20 min

 

5 cm

 

 

 

30 min

 

full

 

 

 

60 min

Pork steak

70 g

 

58 °

 

15 min

 

 

FISH DISHES

Court

Strength

State

Duration

 

 

glassy

medium

by

 

Salmon fillet

2 cm

52 °

56 °

60 °

15 min

 

3 cm

 

 

 

20 min

 

4 cm

 

 

 

25 min

Pangasius fillet

2 cm

52 °

56 °

58 °

15 min

 

3 cm

 

 

 

20 min

 

4 cm

 

 

 

25 min

 

VEGETABLE DISHES

Court

Strength

State

Duration

   

 

 

crunchy / chewy

 

   

Eggplant

1cm slice peeled

85 °

20 min

   

Cauliflower

"Rose"

85 °

30 min

   

Mushrooms

cut in half

75 °

10 min

   

Cocktail tomatoes

cut in half

85 °

30 min

   

Spring onions

all

85 °

20 min

   

Turnip greens

Slice 0.5 cm

85 °

30 min

   

Carrot slices

0.5 cm

85 °

40 min

   

Asparagus

whole, peeled

85 °

30 min

   

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Nomiku01
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 74.75
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
kr 10,999.00
Tre Spade Kjøttkvern TC-22 ElegantVed kjøp av kjøttkvern følger det med en EKSTRA KNIV VERDI 149,- KR. 10 ÅRS GARANTI. Vi har komplett delelager og serviceverksted Vi har levert kjøttkvern fra den italienske...
kr 56.35
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:Salt,...
kr 50.60
Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn