sous vide sirkulator- Nomiku- utgående produkt
B-Vare
Varer som er degradert på en eller annen måte. Dette kan være seg manglende tilbehør, eller inpakkning eller annet. Varenes kjente feil eller b-vare grunn, skal være opplyst i produktbeskrivelsen. Så langt lagret rekker
kan Mangler Eu plugg, produktet funker som regel bra, men har hatt noe returer grunnet feil. erstattes ikke.
Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.
- Festes på en passende beholder du har fra før
- Enkel å bruke; bare én knott og en skjerm for å stille inn temperaturen
- Lett og kompakt for bruk med den ene hånden
- Enkel lagring
- 6 L/min sirkulasjon
- Passer til beholdere opp til 20 liter ( romtemperatur og tykkelse på beholder vil kunne påvirke )
- temperaturnøyaktighet på 0,1 grader
- 1150w
Ideelt for å henge i et vannbad, termostaten sikrer riktig sirkulasjon og temperatur. Med alle sine tekniske finesser er den nesten alltid i bruk på kjøkkenet.
Sous vide - nøyaktig lavtemperaturstekingen metode for kjøtt, fisk, og mange grønnsaker. Forutsetninger: SousVide enhets, vakuum sealer, vakuumpose. Mange profesjonelle kokker sverger til nå på lav temperatur matlaging metoden. Fordelene er klare: bevaring av egen smak, krydder og marinader er mer målrettet og mer intense og skånsom matlaging metoden garanterer en kulinarisk nytelse. I tillegg kan du forberede menyer Uavhengig av tid og butikk. Vakuum-forseglet og tilberedt mat butikken i kjøleskapet i opptil 4 uker (frysing går selvfølgelig og forlenger holdbarheten). Varme hvis nødvendig, serve, og det smaker som nylaget. Garantert. Vi tilbyr her en SousVide av topp kvalitet - og til en konkurransedyktig pris
Cooking table
MEAT DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
rare |
medium |
by |
|
Duck breast |
1/2 |
|
56 ° |
60 ° |
20 min |
|
all |
|
|
60 ° |
30 min |
Goose breast |
1/2 |
|
|
|
80 min |
|
all |
|
|
|
120 min |
Veal cheeks |
70 g |
|
60 ° |
|
24 h |
Fillet of veal |
2 cm |
54 ° |
58 ° |
60 ° |
20 min |
|
3 cm |
|
|
|
25 min |
|
4 cm |
|
|
|
30 min |
|
5 cm |
|
|
|
35 min |
Venison OK. |
5 cm |
56 ° |
58 ° |
62 ° |
20 min |
|
all |
|
|
|
30 min |
Fillet of beef |
2 cm |
54 ° |
56 ° |
58 ° |
20 min |
|
3 cm |
|
|
|
25 min |
|
4 cm |
|
|
|
30 min |
|
5 cm |
|
|
|
35 min |
Pork Tenderloin |
3 cm |
56 ° |
58 ° |
60 ° |
15 min |
|
4 cm |
|
|
|
20 min |
|
5 cm |
|
|
|
30 min |
|
full |
|
|
|
60 min |
Pork steak |
70 g |
|
58 ° |
|
15 min |
FISH DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
glassy |
medium |
by |
|
Salmon fillet |
2 cm |
52 ° |
56 ° |
60 ° |
15 min |
|
3 cm |
|
|
|
20 min |
|
4 cm |
|
|
|
25 min |
Pangasius fillet |
2 cm |
52 ° |
56 ° |
58 ° |
15 min |
|
3 cm |
|
|
|
20 min |
|
4 cm |
|
|
|
25 min |
VEGETABLE DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
crunchy / chewy |
|
||
Eggplant |
1cm slice peeled |
85 ° |
20 min |
||
Cauliflower |
"Rose" |
85 ° |
30 min |
||
Mushrooms |
cut in half |
75 ° |
10 min |
||
Cocktail tomatoes |
cut in half |
85 ° |
30 min |
||
Spring onions |
all |
85 ° |
20 min |
||
Turnip greens |
Slice 0.5 cm |
85 ° |
30 min |
||
Carrot slices |
0.5 cm |
85 ° |
40 min |
||
Asparagus |
whole, peeled |
85 ° |
30 min |