Trykk for flere produkter.
No products were found.

sous vide sirkulator- Nomiku- utgående produkt

B-Vare

Varer som er degradert på en eller annen måte. Dette kan være seg manglende tilbehør, eller inpakkning eller annet. Varenes kjente feil eller b-vare grunn, skal være opplyst i produktbeskrivelsen.

kan Mangler  Eu plugg, produktet funker som regel bra, men har hatt noe returer grunnet feil. erstattes ikke. 

Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.

  • Festes på en passende beholder du har fra før
  • Enkel å bruke; bare én knott og en skjerm for å stille inn temperaturen
  • Lett og kompakt for bruk med den ene hånden
  • Enkel lagring
  • 6 L/min sirkulasjon
  • Passer til beholdere opp til 20 liter ( romtemperatur og tykkelse på beholder vil kunne påvirke )
  • temperaturnøyaktighet på 0,1 grader
  • 1150w
Les merShow less
kr 999.00
På lager 63 Produkter
Referanse:
Nomiku01
Beskrivelse

Ideelt for å henge i et vannbad, termostaten sikrer riktig sirkulasjon og temperatur. Med alle sine tekniske finesser er den nesten alltid i bruk på kjøkkenet.

 

Sous vide - nøyaktig lavtemperaturstekingen metode for kjøtt, fisk, og mange grønnsaker. Forutsetninger: SousVide enhets, vakuum sealer, vakuumpose. Mange profesjonelle kokker sverger til nå på lav temperatur matlaging metoden. Fordelene er klare: bevaring av egen smak, krydder og marinader er mer målrettet og mer intense og skånsom matlaging metoden garanterer en kulinarisk nytelse. I tillegg kan du forberede menyer Uavhengig av tid og butikk. Vakuum-forseglet og tilberedt mat butikken i kjøleskapet i opptil 4 uker (frysing går selvfølgelig og forlenger holdbarheten). Varme hvis nødvendig, serve, og det smaker som nylaget. Garantert. Vi tilbyr her en SousVide av topp kvalitet - og til en konkurransedyktig pris

 

Cooking table

MEAT DISHES

Court

Strength

State

Duration

 

 

rare

medium

by

 

Duck breast

1/2

 

56 °

60 °

20 min

 

all

 

 

60 °

30 min

Goose breast

1/2

 

 

 

80 min

 

all

 

 

 

120 min

Veal cheeks

70 g

 

60 °

 

24 h

Fillet of veal

2 cm

54 °

58 °

60 °

20 min

 

3 cm

 

 

 

25 min

 

4 cm

 

 

 

30 min

 

5 cm

 

 

 

35 min

Venison OK.

5 cm

56 °

58 °

62 °

20 min

 

all

 

 

 

30 min

Fillet of beef

2 cm

54 °

56 °

58 °

20 min

 

3 cm

 

 

 

25 min

 

4 cm

 

 

 

30 min

 

5 cm

 

 

 

35 min

Pork Tenderloin

3 cm

56 °

58 °

60 °

15 min

 

4 cm

 

 

 

20 min

 

5 cm

 

 

 

30 min

 

full

 

 

 

60 min

Pork steak

70 g

 

58 °

 

15 min

 

 

FISH DISHES

Court

Strength

State

Duration

 

 

glassy

medium

by

 

Salmon fillet

2 cm

52 °

56 °

60 °

15 min

 

3 cm

 

 

 

20 min

 

4 cm

 

 

 

25 min

Pangasius fillet

2 cm

52 °

56 °

58 °

15 min

 

3 cm

 

 

 

20 min

 

4 cm

 

 

 

25 min

 

VEGETABLE DISHES

Court

Strength

State

Duration

   

 

 

crunchy / chewy

 

   

Eggplant

1cm slice peeled

85 °

20 min

   

Cauliflower

"Rose"

85 °

30 min

   

Mushrooms

cut in half

75 °

10 min

   

Cocktail tomatoes

cut in half

85 °

30 min

   

Spring onions

all

85 °

20 min

   

Turnip greens

Slice 0.5 cm

85 °

30 min

   

Carrot slices

0.5 cm

85 °

40 min

   

Asparagus

whole, peeled

85 °

30 min

   

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Nomiku01
Produktanmeldelser(3)
Overall rating
4.3
3 Produktanmeldelser
Rangering
(4.3)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 51.75
(75)

Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse.

Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars

under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g

kr 93.15
(13)

Den har en frisk løkaktig smak som minner om en mild løk. Den brukes ofte i egg- og osteretter, fisk, gratenger og salater eller ved servering som pynt og smaksfremhever.

kr 74.75
(15)

Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

kr 175.00
(3)

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Tykkelse: 90My
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in