Douglas Fir er et interessant trestøv. Det er utrolig lett og luftig og gir en svært aromatisk furu smak. Det er best brukt sammen med andre for å øke sponmengden, legge farge samt ekstra smak
Fisk, Svin, Storfe.
Størrelse: Mel
Hel Europalle med 42 stk 60liter sekker kirsebær flis Fin.
ca vekt 650kg
Kirsebær:
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 750-2000.
NB Bestillingsvare
Fumy Røykprodukter er et varemerke som består av høykvalitet spon, treflis, pellets og chunck til røyking av mat.
I Fumy serien har vi norges største utvalg av BBQ / røykflis for enten varm eller kald røyking. Fumy røykflis får du i tresorter som Or, Bøk, Eple, Kirsebær, Hickory, Lønn, Eik, Appelsin, Sitron, Einer, Mesquite, Oliven, og mange fler.
Våre røykflis og pellets produkter er mye brukt og kjent for deres:
- effektive røykeevne
- kommer fra de store seriøse aktører innen produksjon av røykflis og røykprodukter til industri.
- Renhet, feilfri, muggfri og barkfri
- Sertifisert til HACCP
- legger til en rik, utsøkt og unik smak til biff, fjærfe, vilt, svinekjøtt, fisk, grønnsaker, ost og krydder, en detaljert oversikt finner du her; http://foodstuff.no/produkter/royking/.
- kompatibilitet med merker som Webber Smoker, Outback-røyker, Dancook-røyker, Cobb-røyker, Patton-røyker, Beefeater-røyker, Napoleon Røyker Borniak, Smokai, ProQ, Traeger og Grill og Bbq-tilbehør.
Varmekilde | |||
Størrelse | Chunks | 12mm+ | Kullgrill, BBQ pit, Keramikk grill, Yoder Smokers, Jula røykeren, MatRøyk |
Grov | 6-12mm | Vedovn, Kullgrill, Big Green Egg, Kamado Joe, Primo, Pro Smoker, Mustang røykhus, Muurikka, Røykboks for grill | |
Medium | 4-6mm | Smokai, Hjemmelaget Rør Røyk, Dymbox, Muurikka, Røykboks for grill | |
Fin | 1-4mm | Holmsmoker, Borniak, Gass Grill, Abu Røyken, Dymbox, Røykboks for grill | |
Mel | 0,1-1mm | ProQ Cold Smoker, Mustang cold smoker, Sil, Vestnes Røyken, Polyscience Smoking Gun, Weber cold smoker | |
Briketter | Bradley | ||
Pellets | Traeger, Memphis Wood Fire Grills, Chookshak, Pro Smoker |
Dataark
Douglas Fir er et interessant trestøv. Det er utrolig lett og luftig og gir en svært aromatisk furu smak. Det er best brukt sammen med andre for å øke sponmengden, legge farge samt ekstra smak
Fisk, Svin, Storfe.
Størrelse: Mel
Mengde: 3 Liter
Sterk, Nøtt, Frisk.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: Mel
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Hickory
Hickory og mesquite har en sterkere og distinkt smak som ofte brukes til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 1,5 liter
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse 750-2000.
Ca 12.5kg
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 300ml
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til røykpistol og alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Hel Europalle med 42 stk 60liter sekker Bøk flis grov .
ca vekt 650kg
Bøk:
Middels, Sterk.
Svin, Storfe.
Størrelse: 6-12mm.
Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.
Kornstørrelse: 5-10 cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling.
Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.
Wooden Papers
Kirsebær - Grillpapir
Kirsebærtre - for en delikat røyk
for en veldig mild og fruktig røyk
til fisk, kjøtt og fjærfe
100% kirsebærtre
Wood Papers - Grillpapir i 8 i 1 pakke
190 x 150 mm
2 stk Cedar Planke for Grilling 18x38cm
100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Varity pack
Denne variasjonspakken inneholder 24 hver av eple, or, mesquite, hickory og lønn for en rekke smaker. Al og lønn: disse to smakene brukes ofte til røyking av sjømat, skinker og bacon. Eple: lett, søt, delikat og fruktig smaksatt røyk, som er perfekt for svinekjøtt og fjærfe og også.
Mild, sitrusrøyk, med en lett fruktsmak
Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/
Størrelse: 8-20mm.
Lett, Fruktig, Søt.
Passer til Svin, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 6-12
ca 15kg
Mengde: 3 liter
Lett, Fruktig, Søt.
Passer til Svin, Fjærkre og Sjømat
Størrelse: Mel
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in