Trykk for flere produkter.
No products were found.

2m Stekenett F-type

Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

Les merShow less
kr 59.00
Diameter
  • 175mm
  • 200mm
  • 250mm
  • 300mm
På lager 7 Produkter
Referanse:
2m-stekenett-175mm
Beskrivelse

Force (F-type)

Kraft : 12,5 spiraler / 10 cm

Netting : 12 -> 32

Diameter : 85 -> 300 mm

Sting : 2

Rullelengde : 50 m

Bruksområdet: Steke og kokeprosesser (f.eks. Skinke matlaging)

 

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

Les merShow less
Produktdetaljer
2m-stekenett-175mm
Produktanmeldelser(90)
Overall rating
4.8
90 Produktanmeldelser
Rangering
(4.8)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00

En perfekt valgt blanding av lyofiliserte melkesyregjæringsbakterier, som lar deg tilberede deilig hjemmelaget cottage cheese eller syrnet melk. Tilsetning av bakterier akselererer og stabiliserer produksjonsprosessen for syrnet melk.

Forberedelse:

Hell 5 liter lavpasteurisert (opptil 74°C) eller fersk melk i gryten og varm den opp til en temperatur på 40°C. Tilsett ca. 0,3 g (ca. 1/5 teskje) bakterier oppløst i ca. 30 ml kaldt vann eller melk. La alt stå i romtemperatur i 24 timer (denne prosessen gjør det mulig å få surmelk). Varm syrnet melk gradvis* opp til en temperatur på 38-45°C og hold den til det øyeblikket myseskilles (i minst 30 minutter). Flytt ostemassen til et klede for å renne dem av og sett dem i kjøleskapet i ca. 8 timer. Vi anbefaler å spise cottage cheese med litt rømme og gressløk, eller i en søt variant - med frukt.

*Jo lavere temperatur, jo mildere blir cottage cheesen din.

Produktaktivitet: 1 U. Vekten av bakteriekulturer kan variere avhengig av deres aktivitet. Det anbefales å utsette fersk melk som kommer rett fra en ku for pasteurisering i en temperatur på ca. 65⁰C i 30 minutter.

Ingredienser: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktose.

kr 599.00
(12)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 34-36mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 1,895.00
(25)

Røykutvikleren gir ren røyk i røykeriet - rask, enkelt og sikkert.

- Norskprodusert
- Laget i rustfritt stål
- Kun 30 watt - lager røyk uten å generere varme i røykeriet.
- Benytter røykeklosser av tre - ikke briketter
- Lager ren røyk, uten brentsmak.
- En røykekloss produserer røyk i 1-1,5 timer

Strømtilkobling:
12V m/adapter for 220V. 30W. Røykutvikleren fungerer godt i lave temperaturer, men gir best effekt over 5 varmegrader.
Plasser alltid røykutvikleren på den medfølgende keramiske flisen i bunnen av røykeriet. Røykutvikleren skal være tilkoblet strøm mens røykingen pågår.

Keramisk flis følger ikke med.

kr 149.00
(26)

50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
 
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.

11 andre produkter i samme kategori:
kr 349.00
(16)

For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker. 

Applikatoren har en diameter på 11 cm og er kompatibel med ulike typer nett med en diameter på opptil 12 cm.

På lager uke 5

kr 120.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 289.00
(19)

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

 

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

kr 88.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 59.00
(1)

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 124.50 kr 249.00
(31)

S-Type- Enkelt, billig 

Tilbudet varer så langer lagret rekker.

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

 

kr 389.00
(10)

Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter  

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

kr 59.00
(5)

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.

De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 59.00
(90)

Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

kr 69.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 129.00

Adapteren for kjøttnettapplikatoren gjør det lettere å trekke på kjøttnettet. Denne utmerkede hjelperen bør være tilgjengelig for enhver lidenskapelig charcuteri-entusiast. Prøv det og se at med denne adapteren sparer du tid, oppnår bedre resultater og forbedrer arbeidskomforten.

Den passer for alle applikatorer tilgjengelig hos Browin.
Den ergonomiske formen på adapteren gjør det raskt og ekstremt praktisk å trekke nettene på applikatoren.
Materialet som brukes garanterer holdbarhet og brukervennlighet, samt renslighet.
Produktet tåler oppvaskmaskin.


Invester i bekvemmelighet og effektivitet når du tilbereder charcuterie. Velg adapteren til kjøttnettapplikatoren og nyt en profesjonell tilnærming til hver detalj i prosessen med å lage smakfulle produkter!

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in