Masahiro Brynestav 250 mm. Denne keramiske brynestaven er den vi vanligvis anbefaler til våre kunder.
Masahiro leverer et stort utvalg av bryner og brynestaver. Spør oss gjerne om råd!
Rød og Hvit hyssing knyting av pølser.
Farge kan variere
Tau til knyting av pølser. Hyssing til pølserknyting .
Masahiro Brynestav 250 mm. Denne keramiske brynestaven er den vi vanligvis anbefaler til våre kunder.
Masahiro leverer et stort utvalg av bryner og brynestaver. Spør oss gjerne om råd!
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 26-28mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Opphengskroker/S-kroker
2050 ml sprayflaske med røyksmak
Røyk-konsentrat til å spraye røyksmak på kjøtt og fisk.
For osteproduksjon - det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.
Større osteproduksjonseffektivitet - kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.
Enklere skjæring av ostemasse - en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.
Høy kvalitet - kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.
Enkel dosering - flytende formel og dropper for enkel dosering av produktet.
For ølbrygging - kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering
Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.
Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.
Vårt produkt er svært konsentrert 33% og svært effektivt.
En enkelt emballasje er nok til 125-250 liter melk.
Matkvaliteten til kalsiumkloridet som tilbys gjør det trygt for helsen under forutsetning av riktig dosering. I tillegg kan dette midlet også brukes i ølbrygging for å gi en fyldig og stabil smak.
Dosering:
40 dråper (2 ml) for 10 L fersk melk
80 dråper (4 ml) for 10 L lavpasteurisert melk
Slik bruker du:
Rist før bruk. Tilsett kalsiumkloridet i den varme melken. Rør grundig. Tilsett produktet før inokulering med bakteriekulturer og løpe. Bruk produktet i tråd med doseringen anbefalt av produsenten – for mye kalsiumklorid kan forårsake bitterhet i sluttproduktet.
MERK: Øyeirriterende. Hvis produktet kommer i øynene, skyll dem forsiktig med vann i noen minutter.
Nettovolum: 50 ml
Trollvac Vakuum poser med struktur 20x35
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Uunnværlig på kjøkkenet - denne høye, praktiske, allsidige gryten med kapasitet på 4 liter, med et glassdeksel og en kurv, vil være nyttig i mange situasjoner på kjøkkenet ditt - f.eks. til matlaging av asparges eller spaghetti.
Perfekt for en trykk skinke komfyr - med tanke på størrelsen, anbefales denne gryten spesielt for å skåle hjemmelaget bearbeidet kjøtt og vegetariske retter i trykk skinke komfyrer med en kapasitet på 0,8 kg og 1,5 kg.
Høy kvalitet - gryten er laget av rustfritt stål, samme som dekselet, som også er laget av herdet glass og har en åpning for å frigjøre damp. Som et resultat vil dette produktet være veldig praktisk å bruke og vil tjene deg i mange år!
Praktisk kurv - sammen med gryten får du en kurv i rustfritt stål med håndtak, som du kan bruke til å lage mat og tømme grønnsaker eller pasta enkelt, eller til å lage pommes frites.
For alle typer kokeplater - gryten kan brukes på forskjellige typer kokeplater: elektriske, induksjons- og gassplater. Produktet tåler oppvaskmaskin.
En gryte i rustfritt stål med et glassdeksel og en kurv utmerker utmerket en 0,8 kg eller 1,5 kg trykk skinke komfyr. Kurven i rustfritt stål med håndtak, som er inkludert i settet, lar deg lage og tømme grønnsaker og pasta i den, samt lage pommes frites! Gryten er også utmerket for tilberedning av asparges i stående stilling uten å måtte binde dem. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet, er det også utstyrt med et herdet glassdeksel med åpning for damputslipp. Før du bruker settet for første gang, bør alle elementene vaskes forsiktig i varmt vann eller i oppvaskmaskin, og deretter tørkes grundig.Produktet kan brukes på forskjellige typer koketopper: elektriske, induksjons- og gassplater.
Tekniske data:
Dimensjoner: 17,5 x 23,6 x 26,5 cm
Kapasitet: 4 L.
Settet består av
- en 4 L gryte - kompatibel med alle slags komfyrer,
- en lokk,
- en trykk skinke komfyr med kapasitet på 1,5 kg, diameter på Ø10cm
- kokeposer for innspill (10 stk)
- to termometre - en for å overvåke kjøttemperaturen i trykkkokeren, og en for å måle vanntemperaturen.
ET PERFEKT sett for en gave!
Gi sunne løsninger til de nærmeste!
Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer til en verdi av 270kr for enkelhetskyld.
Bredde: 16.0cm Dybde: 16.0cm Høyde: 19.0cm
Multifunksjonell Kjele med kurv og påleggsform
Et sett inkluderer:
• en trykk skinke komfyr (for 1,5 kg innsats);
• en gryte i rustfritt stål (4 L);
• et deksel laget av herdet glass, med åpning for å frigjøre damp;
• en kurv i rustfritt stål med håndtak.
Hvitt håndtak med hvit stiv bust, diameter 20 mm. En bøyelig børste til rengjøring av pølsehorn, bak saghjul og andre steder som er vanskelig å komme til
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.
Består av en lengde på 3m bredde 30cm
SE vedlegg for mer info om bruk og sveising
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele, i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer til en verdi av 240kr for enkelhetskyld.
Bredde: 10.0cm Dybde: 10.0cm Høyde: 18.0cm
Desinfiserende våtservietter. Effektiv mot bakterier, sopp og virus. Des Wipes utviklet for desinfisering av overflater og utstyr. Etter at man har tørket overflaten, la det virke i 3 - 5 minutter. Kan også benyttes til desinfisering av hender. Testet og godkjent i henhold til normene EN 1040 - EN 1276 - EN 13697 - EN 1275 - EN 1650 - EN 13697 - EN 14476 Influensa A virus H1N1.Tilfredsstiller EN 1650-kravene. Dermalogisk testet for hudtoleranse. Produsert i henhold til ISO 9001/2000 og ISO 13485/2004.
Serviettene tåler stor mekanisk slitasje og loer ikke.
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.
2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.
denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.
Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in