Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

4-pakning Grillkrydder- Kun 18% salt

4-pakning med Grillkrydder pakket på ØLBOKS!! Hickory coffee BBQ RUB, Honey citrus BBQ RUB,  Allround grill BBQ RUB og Jalapenos Guacamole BBQ RUB følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert.  Inneholder krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

Les merShow less
kr 520.00
På lager 39 Produkter
Referanse:
CI-05
Beskrivelse

Bruker Info: Dette er krydderblandinger som inneholder lite salt. Her kjøper du ikke SALT, men ekte krydder uten tilsetningsstoffer.  Krydderblandingene er pakket på en lukket ølboks, - noe som er helt nytt i Norge. Når boksen er åpnet kan man bruke plastlokket som følger med.  Åpnet krydder bør stå mørkt og tørt og er holdbart ca. 6 måneder. 220 gr netto pr boks

Krydderblandingene er veldig bruksvennlige og kan brukes til det meste.

Tips: 

Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.

Marinade! Mitt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.

Jeg anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.

Når det gjelder marinade så anbefaler jeg å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.

 

Forslag- marinering

  1. Honey-Citrus:
    1. Øl: Lyst øl, fruktig øl og hvete øl. Til lett fisk (torsk, sei, lyr, brosme osv.), lyst kjøtt (kylling og svinekjøtt) og grønnsaker. Det vi synes ble best var med Juicy IPA.
    2. Ikke øl: Eple juice, sitronbrus og Tropisk juice.
  2. Hickory-coffee:
    1. Øl: mørkt og kraftig øl. Til kjøtt (lam, okse, viltkjøtt, skogsfugl, and, gås og kalkun
    2. Ikke øl: Cola, eple juice
  3. Allround grill:
    1. Øl: IPA – pils.
    2. Ikke øl: Eplejuice, sitron brus.
    3. Kan brukes på det meste av kjøtt, grønnsaker (perfekt til stekt eller kokt potet), feit fisk (laks, kveite, breiflabb, steinbit, ørret, røye osv.), bakt fisk på grill eller i ovn. Langtids stekt kjøtt.
  4. Jalapenos-Guacamole: Dette er stekt krydder
    1. Øl: anbefaler mellom øl som pils e.l.
    2. Ikke øl: Cola, eplejuice og sitronbrus.
    3. Kan brukes til alt når det gjelder grill/stek. Men du må like sterk smak. Krydre etter behov.
    4. Smaken blir sterkere etter hvert når råvaren ligger i marinade og når råvaren blir varm, men ikke så sterkt at man mister de andre gode smakene. Du blir bare litt Hot
  5. Marinade (alle krydder) :til 500 gr råvare: 1 dl øl (eller annet), 3 ss krydder, 1-2 ss lime/sitron. Pisk godt sammen, Bruk pensel.

 

TIL ANNET BRUK:

  1. Honey – citrus
    1. Majones baserte salater, bakverk, dressinger (majones – rømme), dipp, kryddersmør til stekt eller dampet lys fisk og lyst kjøtt. Pasta med fløte og rømme. Lyse sauser. Smørdampet grønnsaker.
  2. Hickory-Coffee
    1. Til å krydre fisk/kjøtt før røyking, kryddersmør til mørkt kjøtt.
    2. God til kraftige sauser, oksegryte, viltgryte etc og langtids stekt kjøtt.
  3. Allround grill
    1. Dipp av majones eller rømme. Kryddersmør. Varme oste retter, ostesmørbrød, dryss litt over salat like før servering. Potetsalat - både majones og oljebasert. Smørdampede grønnsaker.
  4. Jalapenos-Guacamole
    1. Taco, bacalao, tomat baserte sauser og gryter. Kryddersmør, dipp og smørdampede grønnsaker. Helst ikke til lyse sauser.
    2. Husk dette er et sterkt krydder som utvikler sterkheten hele tiden særlig under varme. Når du spiser så kommer sterkheten etter hvert.
  5. Prøv og feil
    1. Vi har alle forskjellig smak så her er det bare å prøve seg frem med mengde krydder, men det er viktig å ikke start med for mye. Husk at i varm mat kommer smaken etter hvert, og i kald mat utvikles ikke smaken før den varmes i munnhulen.
  6. Kryddersmør:200 gr mykt smør, 200 gr mykt margarin, 2-4 ss krydder og to ss med presset sitron elle lime. Piskes kraftig til kryddersmøret blir hvitt og luftig. Rulles som pølser med matpapir, eller fylles i plastboks. Kan stå i kjøleskap, fryses eller stå i normal romtemperatur. Husk prøv deg frem. Vil du ha mere saltsmak. Ha i 1 ss aromat/gastromat
Les merShow less
Produktdetaljer
CI-05
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 52.90
(1)
Karry er et blandingskrydderi af typisk 10-20 krydderier. Gul karrys farve stammer almindeligvis blandt andet fra gurkemeje. 
kr 219.00
Hog Waller BBQ Pork and Rib Rub er supersøt med et lite varmespark fra chipotle og cayennepepper. Dette er vår nr. 1 selger BBQ Rub for svinekjøtt. Hog Waller ble opprinnelig laget for svineribbe, men vi fant snart ut...
kr 80.50
(1)
Univeral krydder for Brühwurst. ANBEFALT DOSERING: 5g/kg farse INGREDIENSER:Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom ALLERGENER:Ingen
kr 71.30
(7)
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 100.05
(1)
Mild dekor blanding som kan brukes i kombinasjon med andre krydder/retter hvor man trenger en avrundet aromatisk smak og/eller kun en fin dekor/farge. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:Paprika...
kr 60.95
(10)
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, chilli,...
kr 56.35
(1)
Hvitløksalt  Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, Salt, ALLERGENER: Ingen  BEREGNET NÆRINGSINNHOLD: Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:...
kr 90.85
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger. Tillsett salt og potetmel selv  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: pepper, muskat, salt, paprika,...
kr 62.10
(16)
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
kr 199.00
Denne blanding er et absolutt must! Dette er den mest brukt blanding til biff og brukes av alle profesjonelle kokker! Denne hjelper å forsterke smaken og samtidig hjelper den med litt crunch. Bernadeta bruker den på...
kr 65.55
(2)
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 56.35
(3)
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn