Krydderblanding til pepperoni pølse.
ANBEFALT DOSERING:
12-15g per kg farse, eller etter smak.
Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre
INGREDIENSER:
paprika, sukker, sennep, chilli, sort pepper, hvitløk, dextrose, fenikkel
ALLERGENER:
Sennep
Krydderblanding til pepperoni pølse.
ANBEFALT DOSERING:
12-15g per kg farse, eller etter smak.
Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre
INGREDIENSER:
paprika, sukker, sennep, chilli, sort pepper, hvitløk, dextrose, fenikkel
ALLERGENER:
Sennep
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1879 kj /448 kcal, Fett:11,7 g, hvorav mettet fett:1,1 g, Karbohydrater:63,8 g, hvorav sukkerarter:31,2 g, Kostfiber:19 g, Protein:12,2 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere