Pepperoni Krydder

Krydderblanding til pepperoni pølse.

ANBEFALT DOSERING:
12-15g per kg farse, eller etter smak.
Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
paprika, sukker, sennep, chilli, sort pepper, hvitløk, dextrose, fenikkel

ALLERGENER:
Sennep

Les mer
kr 62.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 999 Produkter
Beskrivelse

Krydderblanding til pepperoni pølse.

ANBEFALT DOSERING:
12-15g per kg farse, eller etter smak.
Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
paprika, sukker, sennep, chilli, sort pepper, hvitløk, dextrose, fenikkel

ALLERGENER:
Sennep

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1879 kj /448 kcal, Fett:11,7 g, hvorav mettet fett:1,1 g, Karbohydrater:63,8 g, hvorav sukkerarter:31,2 g, Kostfiber:19 g, Protein:12,2 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,

KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les mer
Produktdetaljer
bk100042

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Spekepølse

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 749.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Dosering 1-2g/kg farse
kr 54.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 60.00
Malt Enebær Smaken er aromatisk og søt. Passer bra til vilt kjøtt, bacon, men også skinkepai og Patee
16 andre produkter i samme kategori:
kr 55.00
Krydderblanding til bl.a. spaghetti,pastasalater og kjøttsauser. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, paprika, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551,...
kr 49.00
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter,...
kr 69.00
En rustikk og grov pepperblanding, til alle typer kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.Denne passer også perfekt til Pepper røkt laks og makrell ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper,...
kr 90.00
En Weisswurst er en tradisjonell bayersk pølse laget av kjøttdeig og bacon med svinekjøtt. Det er vanligvis smaksatt med persille, sitron, mus, løk, ingefær og kardemomme, selv om det er noen variasjoner, Deretter...
kr 204.00
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
kr 69.00
Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, pepper, ALLERGENER: Ingen  NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved...
kr 65.00
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
kr 51.00
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 46.00
Medister krydder tradisjonell resept ANBEFALT DOSERING: ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak INGREDIENSER:salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,...
kr 79.00
Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av...
kr 49.00
Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske....
kr 99.00
Krydderblanding til Vossakorv. ANBEFALT DOSERING: 240g pose passer til 3,5kg kjøtt, eventuelt 12-15g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Potetstivelse, Allehånde, Muskatt, Stabilisator (natriumtripolyfosfat,...
kr 89.00
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel,...
kr 70.00
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak, INGREDIENSER:salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær,...
kr 53.00
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak. ANBEFALT...

Meny

Innstillinger