Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urte, kjøtt .
Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.
* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.
* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.
* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.
* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.
* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.
Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.
Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.
Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade.
Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urter, kjøtt, fisk osv. Her er det nesten bare fantasien som stopper deg. Perfekt for kjøkkenprofesjonelle og entusiastiske matelskere. Atacama tørker eller dehydrator som mange kaller det fra Tre Spade tilbyr et bredt spekter av løsninger kombinert med enestående funksjoner:
Kompakt, soliditet og det spesielle horisontale luftgjennomstrømnings-systemet som alltid sikrer en jevn og effektiv dehydrering / tørking.
Atacama er stolt designet og produsert av Tre Spade.
Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.
* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.
* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.
* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.
* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.
* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.
Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.
Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.
Ta en titt og du vil få mage ideer.
https://www.youtube.com/user/TreSpadeFacem/videos
Spesifikasjoner
Vekt: 4,0 kg
Dimensjoner: 27x26x35 cm
Materiale: malt stål og forsterket nylon
Seks tørke / dehydreringsbrett i matkvalitet ABS , dimensjoner: 25×20 cm
Total tørke /dehydrerende overflate: 2.600 cm2