Trykk for flere produkter.
No products were found.

Ostelagings kit

Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og krydderblanding

Settet inneholder: løype for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

Les merShow less
Tilbud
kr 139.30 kr 199.00
På lager 14 Produkter
Referanse:
Browin-411000
Beskrivelse

For hjemmelaging - Junior Cheesemaker-settet inkluderer alt tilbehøret som kreves for å starte ditt hjemme-ysteeventyr. Ved å bruke den vil du kunne lage ca 10 kg av din egen myke (hvit) og harde (gul)* ost.

En gaveide – kjenner du noen som liker å lage mat? Gi dem et ystesett innelukket i en elegant emballasje og inkluderer alt som kreves for å bli en ostemaker - inkludert noen velprøvde oppskrifter!

Et komplett sett - settet inkluderer: løpe for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

Aromatisk og mild ost - takket være å lage din egen ost hjemme har du en garanti for å bruke kun velprøvde ingredienser, uten konserveringsmidler eller kjemikalier. Du kan også krydre favorittosten din som du vil, enten velsmakende eller søt – med tørket frukt og nøtter, for eksempel!

Rask og enkel tilberedning av ost - ved å bruke ut settet vil du ikke ha noen problemer med å tilberede sunn ost til deg selv, din familie og alle vennene dine, på en rask og enkel måte!

Bryr du deg om kvaliteten på produktene som havner på familiens spisebord hver dag? Foretrekker du å inkludere sunne produkter uten unødvendige tilsetningsstoffer i menyen din? Med Junior Cheesemaker-settet vil du oppdage fordelene med dine egne, perfekte produkter – for du kan lage opptil 10 kg myk (hytte) eller røkt ost på ditt eget kjøkken, og etter å ha kjøpt passende bakteriekulturer kan du også lage hard (gul) eller muggost vellykket. Våg å eksperimentere! Osten laget med dette settet kan røykes eller grilles. Dette ostesettet inneholder alt tilbehøret som kreves for å lage dine første hjemmelagde osteprodukter: løpe for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform (med dimensjoner 10x10x5,5) cm og kapasitet på 250g), og alt dette kommer i en elegant boks som er perfekt som gave! Gi deg selv eller dine venner og familie nye smaksopplevelser. Hjemmeosting er veldig enkelt – det er nok å ha grunnleggende kjøkkenutstyr og melk fra din lokale butikk. På mindre enn en time vil hjemmet ditt fylles med aromaen av din egen hjemmelagde favorittost. Du kan krydre den som du vil, med dine favoritturter og krydder (i velsmakende versjon) eller med honning, tørket frukt og nøtter, og frisk frukt (i søt versjon).

*Merk! Noen typer ost, f.eks. Gouda eller muggost, krever kjøp av spesielle, dedikerte bakterier separat.

Settet inneholder: løpe for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411000
Produktanmeldelser(17)
Overall rating
3.9
17 Produktanmeldelser
Rangering
(3.9)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 93.15
(13)

Den har en frisk løkaktig smak som minner om en mild løk. Den brukes ofte i egg- og osteretter, fisk, gratenger og salater eller ved servering som pynt og smaksfremhever.

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 1,5 liter

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 83.40 kr 139.00
(1)

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 1,5 liter

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 120.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 199.00
(4)

100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!

16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00

Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster.

Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis.

Enkel å bruke, rask å desinfisere, har spesialdesignet struktur - dette er noen av fordelene med dette produktet.

Størrelsen kan trimmes til overflaten du ønsker med en kniv.

Applikasjon:

- hyller for ostemodning

- tabeller

- tømme tanker

- kjøleskap

Fordeler:

- ekstremt slitesterkt materiale

- jevn støtte for ost

- jevn flyt av ost

- fuktighetskontroll

Egenskaper

Lengde 25,0 cm

Bredde 25,0 cm

Høyde 0,1 cm

kr 99.00

Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost.

Slitesterk, godkjent for kontakt med mat.

EGENSKAPER

Lengde 11,7 cm

Bredde 11,7 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 55,0 g

kr 99.00
(2)

Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.

Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!

Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.

Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.

Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!

Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe! 

kr 249.00
(5)

Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter:

1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost

2) som en ekstra hylle.

Denne beholderen er laget med tanke på lagring av langmodne ostevarianter. Produktet er veldig tett.

EGENSKAPER

Lengde

26,0 cm

Bredde

17,0 cm

Høyde

10,5 cm

kr 99.00
(6)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være bruk av frysetørking – en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene – beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For Gouda ost

kr 89.00
(1)

Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen. Den holder ikke på fuktigheten, noe som betyr at det ikke er nødvendig å bruke mye trykk mens du lager ost. Kluten er laget av PE2 (35) takket være at den er veldig slitesterk. Mens du lager ost for å fjerne mysen og for å oppnå den nødvendige strukturen på overflaten, bruk den glatte, indre siden.

Cheese Slow Food... Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

kr 109.00
(8)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 9,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

kr 89.00
(1)

Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting 

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 6,6 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 99.00
(2)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold. Takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For gresk ost

kr 999.00

En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15 minutter. Kjøleren er laget av rustfritt stål, noe som gjør det lettere å holde det rent og sikrer langvarig bruk.

kr 99.00
(2)

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 50,0 cm

Bredde 50,0 cm

Høyde 0,1 cm

Vekt 9,0 g

Form  Firkant 

kr 99.00
(2)

For osteproduksjon -  det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.

Større osteproduksjonseffektivitet -  kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.

Enklere skjæring av ostemasse -  en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.

Høy kvalitet -  kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.

Enkel dosering -  flytende formel og dropper for enkel dosering av produktet.

For ølbrygging -  kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering

Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.

Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.

Vårt produkt er svært konsentrert 33% og svært effektivt.

En enkelt emballasje er nok til 125-250 liter melk.

Matkvaliteten til kalsiumkloridet som tilbys gjør det trygt for helsen under forutsetning av riktig dosering. I tillegg kan dette midlet også brukes i ølbrygging for å gi en fyldig og stabil smak.

Dosering:

40 dråper (2 ml) for 10 L fersk melk

80 dråper (4 ml) for 10 L lavpasteurisert melk

Slik bruker du:

Rist før bruk. Tilsett kalsiumkloridet i den varme melken. Rør grundig. Tilsett produktet før inokulering med bakteriekulturer og løpe. Bruk produktet i tråd med doseringen anbefalt av produsenten – for mye kalsiumklorid kan forårsake bitterhet i sluttproduktet.

MERK: Øyeirriterende. Hvis produktet kommer i øynene, skyll dem forsiktig med vann i noen minutter.

Nettovolum: 50 ml

kr 63.00

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 58,0 cm

Bredde 38,0 cm

Høyde 45,0 cm

Vekt 7,0 g

Form triangel

kr 99.00
(3)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 5,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in