Trykk for flere produkter.
No products were found.

Teflonmatte til Atacama 6stk

Teflonmatte til atacama er laget av matteflon og lar disse arkene tørke mat med høyt væskeinnhold som smooties og puréer

 

Teflonmatte til Atacama 6stk

Teflonmatte til atacama er laget av matteflon og lar disse arkene tørke mat med høyt væskeinnhold som smooties og puréer. De forhindrer også at små biter av mat faller gjennom tørkebrettene.

 

Passer til atacama pro og atacama pro deluxe

Les merShow less
kr 595.00
På lager 85 Produkter
Referanse:
kbk-F77700
Produktdetaljer
kbk-F77700
Produktanmeldelser(1)
Overall rating
5
1 Produktanmeldelse
Rangering
(5)
Veldig fornøyd, rask levering og gode produkter
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 48.30
(3)

Krydderet gurkemeie, av og til kalt indisk safran. Krydderet inneholder stoffet curkummin, et stoff som har vært ansett for å ha helende effekt mot en rekke sykdommer.
Aromaen minner om ingefær, smaken er lett bitter og skarp. Den blir sjelden brukt alene, men er en viktig del av karri, som får den gule fargen sin fra gurkemeien. Også sennep og worchestershiresaus inneholder ofte gurkemeie.

Gurkemeie er lysømfintlig og må lagres mørkt.

kr 149.00
(2)

Ideell for vakuumposer med en bredde på 20 cm og 30 cm

SuperCore absorberende fleece absorberer utskilt væske optimalt

Ingen kontakt av væsker med vakuumforsegleren

Ingen luftlekkasje fra fuktbobler i vakuumposen

Luktfri, egnet til mat

For kammerløse vakuumforseglere

Alternativt kan den brukes som beinbeskyttelse eller som en absorberende og drenerende pute

kr 2,999.00

Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urte, kjøtt .

Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.

* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.

* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.

* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.

* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.

* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.

Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.

Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.

kr 289.00
(63)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

kr 79.35
(48)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 0,5L (ca 500g)

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 74.75
(15)

Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

8 andre produkter i samme kategori:
kr 1,999.00

Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urte, kjøtt .

Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.

* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.

* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.

* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.

* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.

* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.

Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.

Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.

kr 3,900.00
(1)

Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urte, kjøtt .

Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.

* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.

* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.

* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.

* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.

* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.

Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.

Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.

kr 399.00
(1)

Tørking er en perfekt metode for å konservere matvarer samtidig som de opprettholder deres naturlige egenskaper. 

Varm luft ved fast temperatur sirkulerer fritt inne i apparatet mellom et varmeelement og lag med mat som legges på brettene. Grønnsaker, frukt og sopp mister lite vitaminer og næringsstoffer på den måten, og dehydratoren hjelper til med å tilberede sunn mat uten å bruke tillsettning stoffer. 

Denne maskinen kan brukes til tørking av blomster, medisinske planter og for tilberedning av frokostblandinger. Les denne bruksanvisningen nøye. 

Vær spesielt oppmerksom på sikkerhetstips. Oppbevar denne håndboken for fremtidig referanse.

kr 1,450.00

Tørker/ Dehydrator til frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk og urter med en kapasitet på 14 l. Status dehydrator er liten nok til å brukes i mindre husholdninger. Tørk urtene du vokste på vindushyllen eller øko-bananene du kjøpte på bondens marked.

kr 599.00
(1)

Mat tørketrommel med temperaturjustering 240W

En stor hvit dehydrator/tørker med temperaturjustering, som gjør det mulig å tilberede sunn og næringsrik tørket frukt, grønnsaker, sopp, kjøtt eller urter uten å måtte tilsette konserveringsmidler, salt eller sukker. 

Enheten inneholder 5 brett med dobbel høydejusteringsmulighet (det er nok å snu brettene under installasjonen). Dehydratoren/tørkeren har en utmerket fasjonabel design og har en intuitiv digital skjerm som gjør det mulig å stille temperaturen i området fra 35 ° C til 70 ° C (i trinn på 5 ° C) og tørketid (i området fra 1 til 72 timer). 

Den hvite fargen og den moderne minimalistiske designen gjør at den ser utmerket i både moderne og tradisjonelle kjøkken.

Mål (lengde x bredde x høyde): 30 cm x 24 cm x 24 cm.

Tekniske parametere:

- effekt: 240 W,

- temperaturjustering i trinn på 5 ° C i området fra 35 ° C til 70 ° C,

- justering av tørketid i området fra 1 til 72 timer.

- 5 brett.

- farge: hvit.

kr 2,999.00

Atacama Pro er en fantastisk tørker / dehydrator fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urte, kjøtt .

Tørking / Dehydrering er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak. Eliminering av vann fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode. Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.

* Naturlig prosess. Bare varm luft, ingen kjemikaler eller mekaniske prosesser.

* Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt gjøres hjemme, gjerne sammen med barn.

* Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet og fører til nye ideer og oppskrifter.

* En praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille.

* Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess.

Til denne modellen kan det også kobles til en ekstra enhet. (Ekstrautstyr) Se bilder.

Tre Spade har laget mange videoer med gode ideer.
Du kan blant annet se hvordan du lager dine egne energibar`er, grønnsakskryddder og tørkede tomater.

kr 2,199.00
(4)

Tørker /dehydrator på 30 liter til frukt, grønnsak,fisk, kjøttog urter er det riktige valget for å lage hjemmelagde tørkede epleringer og urteblandinger. Metallhuset garanterer hurtig tørking med lavt energiforbruk. 8 brett med en kombinert arbeidsflate på 0,74 m2.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in