Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Skjærebrett HACCP, Grønn, 50 x 30 x 2 cm

Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin,

Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk

Utvendige mål (BxDxH): 300 x 500 x 20 mm

Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer, illfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler

 

Fås i følgenede farger Hvit, Rød, Blå, Grønn, Brun, Gul, & Lilla (nyhet)

Levernigstide 9-11 dager

Les merShow less
kr 1,499.00
På lager 6 Produkter
Referanse:
SB-grønn-004
Beskrivelse
Produktdetaljer
SB-grønn-004
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 112.00
Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.
kr 1,599.00
En liten praktisk kjøttøks som passer utmerket i det private hjem. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for...
kr 799.00
1/1 GN-beholder i forskjellige høyder. Disse er perfekte å bruke, enkel håndtering og ikke minst lett å rengjøre Laget av Rustfritt kvalitetsstål noe som gjør dem Stabil og ripefast Mål 530mm 325mm med høyde fra...
kr 59.80
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
kr 199.00
100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og...
6 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn