Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Startkultur TEXEL SA 301

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
kr 165.60
På lager 2 Produkter
Referanse:
Texelsa301
Beskrivelse

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
Produktdetaljer
Texelsa301

Dataark

Smakstype
Startkultur
Tilsetning
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 759.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 109.00
Marabu de Cuba Premium 3kg sekk med håndtak, Klumper fra 50 til 100 mm papirpose Det perfekte kullet for kullgriller som "Weber" kulegrill, Kamado, "flat grill" osv, eller for små lukkede restaurantgrill (Mibrasa...
kr 138.00
Har en søt og behagelig smak. Passer godt inn i bakeriprodukter, blir stadig mer brukt som smakstilsetning i kaffe og te
kr 99.00
Malt Enebær Smaken er aromatisk og søt. Passer bra til vilt kjøtt, bacon, men også skinkepai og Patee
kr 83.95
Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i...
kr 339.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 16x45  Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele...
kr 78.20
Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:sennep, paprika, karve, løk ALLERGENER:Sennep    
1 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn