Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Startkultur TEXEL SP318 (vanlig)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
kr 165.60
På lager 18 Produkter
Referanse:
Texelsp318
Beskrivelse

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
Produktdetaljer
Texelsp318

Dataark

Smakstype
Startkultur
Tilsetning
Bruksområdet Krydder
Spekepølse

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 58.65
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....
kr 2,990.00
  Hamburgermaskin 150 mmNå kan du lage dine egene hamburgere, med denne maskinen lager du proffesjonelle hamburgere. Manuell bruk Enkel betjeningLett å rengjøre Kvalitet Av edelstål av høy kvalitet Mål Utvendige...
kr 100.05
En sammensatt og smaksrik krydderblanding laget bl.a.med tanke på marinering av biffkjøtt til pizza. Men også egnet alle typer kjøtt, salater, dressing, dip, marinader. Kan også blandes ut i litt olje. ANBEFALT...
kr 67.85
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc. ANBEFALT...
kr 2,560.00
Tre Spade Pølsestapper Star 5 Liter Star 5 Pølsestapper er en manuell maskin med kapasitet i 5-liters sylinder. Pølsehorn på 10, 20, 30 og 40 mm. er inkludert Garantitid 10 år. Vi har valgt å ta inn 5 modeller fra...
2 andre produkter i samme kategori:
kr 144.00
TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.Posens innhold er...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.