Startkultur TEXEL SP318 (vanlig)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
kr 165.60
Ikke på lager
Referanse:
Texelsp318n
Beskrivelse

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
Produktdetaljer
Texelsp318n

Dataark

Smakstype
Startkultur
Tilsetning
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Anmeldelser(56)
Total vurdering
4.6
56 Anmeldelser
Rangering
(4.6)
Sv*** ****** ****ik
Ha** ******* ***ke
Ka***** *****ed
So*** ******je
Ha** ****** *****ad
Mo**** *****ry
Riktig varer, rask levering.
Ka******* *****ud
Us***** *****ia
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 109.00
(48)
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 0,5L (ca 500g) Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig...
kr 4,899.00
Pølsestapper fra Tre Spade Italia. Lag dine egne pølser for koking, grilling, steking eller røyking. Pølsestapper Modell 5 Liter De Luxe fra Tre Spade Denne pølsestapper modellen er både sidevegger, sylinder,...
kr 91.00
(23)
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål. 
kr 39.00
(34)
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
2 andre produkter i samme kategori:
kr 159.00
Startkultur som er beregnt til Italienske spekepølser som Soppressatta og Salami. Gir relativt hurtig PH senkning samt utvikler smak og lukt.  Dosering:  Posens innhold på 25g er beregnet til 100kg farse, men...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg