Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Startkultur TEXEL SP318 (vanlig)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
kr 165.60
På lager 48 Produkter
Referanse:
Texelsp318
Beskrivelse

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
Produktdetaljer
Texelsp318

Dataark

Smakstype
Startkultur
Tilsetning
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 67.85
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
kr 65.55
En ferdig krydderblanding til den klassiske indisk-britiske matretten chicken tikka masala. Doseres etter smak. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:hvitløk, salt, chilli, koriander, peppermynte, sort pepper,...
kr 799.00
Dette produktet inneholder vårt nye og forbedret verson av bestselgeren TheChef Pizzastål samt vår ny pizzaspade! Pizza- og bakestål utviklet i Norge i sammarbeid med Velle utvikling og Revetal arbeid og kompetanse...
kr 178.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 15x30 - Ekstra tykk 90my Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og...
kr 71.30
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
1 andre produkter i samme kategori:
kr 165.60
TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.Posens innhold er...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn