Trykk for flere produkter.
No products were found.

Startkultur TEXEL SP318 (vanlig)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
kr 165.60
På lager 38 Produkter
Referanse:
Texelsp318
Beskrivelse

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
Produktdetaljer
Texelsp318

Dataark

Smakstype
Startkultur
Tilsetning
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Produktanmeldelser(56)
Overall rating
4.6
56 Produktanmeldelser
Rangering
(4.6)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,895.00
(25)

Røykutvikleren gir ren røyk i røykeriet - rask, enkelt og sikkert.

- Norskprodusert
- Laget i rustfritt stål
- Kun 30 watt - lager røyk uten å generere varme i røykeriet.
- Benytter røykeklosser av tre - ikke briketter
- Lager ren røyk, uten brentsmak.
- En røykekloss produserer røyk i 1-1,5 timer

Strømtilkobling:
12V m/adapter for 220V. 30W. Røykutvikleren fungerer godt i lave temperaturer, men gir best effekt over 5 varmegrader.
Plasser alltid røykutvikleren på den medfølgende keramiske flisen i bunnen av røykeriet. Røykutvikleren skal være tilkoblet strøm mens røykingen pågår.

Keramisk flis følger ikke med.

kr 599.00
(10)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 25 kg 

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 2,750.00

Tre Spade Pølsestapper Star 5 Liter

Star 5 Pølsestapper er en manuell maskin med kapasitet i 5-liters sylinder. Pølsehorn på 10, 20, 30 og 40 mm. er inkludert Garantitid 10 år.

Vi har valgt å ta inn 5 modeller fra vår italienske produsent TRE SPADE. Dette er samme produsent som også leverer kjøttkverner og oppskjærsmaskiner til oss. Derfor vet vi også at kvaliteten er god på disse produktene.

Denne modellen er en videreutvikling av forrige modell Lucy. Den har nå fått girutveksling med side sveiv slik at arbeidet med å presse ut farsen blir enklere og raskere. Sylinderen er laget i rustfritt stål og er lett å rengjøre. Ramme er laget i carbon stål, girboksen i aluminium og gir hjulene i stål. Stemplet er i ”moplen” med silikonpakning og har lufteventil slik at luften slipper ut ved pressing av farsen. Målene er 52 x 21 x 16 cm, vekt 7 kg og kapasiteten er 5 liter.

Å lage pølser sammen i festlig lag er moro samtidig som det grilles. Du kan lage en ferdig pølsefarse som er en basis og så kan dine gjester putte oppi forskjellig krydder og urter som de liker godt før de grilles. Det er enkelt og moro.

Barn og barnebarn syns dette er gøy. Og i bursdager er dette alltid en slager. Men det kan være vanskelig å få de til å spise vanlige kjøpepølser etter en slik opplevelse .

kr 67.85
(12)

BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

Sørstats inspirert klassisk krydderblanding til bl.a. grillmat. Passer til alle typer kjøtt. Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg det på grillen, i panna el. ovnen. Kan også brukes til sauser og dressinger.


ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak

INGREDIENSER:
brunt sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, chipotle (chilli jalpeno red),
chilli

ALLERGENER:
Ingen

kr 1,049.00

Trollvac Vakuum poser med struktur 30x70 - Ekstra tykk 105my

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele 90my Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken (åpnet pakke)
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

kr 98.90
(13)

Ramsløk er en opp til 50 cm høy plante som lukter av hvitløk og brer seg som et hvitt teppe over skogbunnen. Den er en vårplante og skogen fylles med en intens lukt av hvitløk. Løken som hører til hver stengel, har vanligvis bare to løkblader, og begge fortsetter oppover i urtebladsskiver. Ramsløkens blader er mye tynnere og dypere grønne enn hos andre løkvekster.

1 andre produkter i samme kategori:
kr 165.60
(20)

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in