Startkultur TEXEL SP318 (vanlig)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
kr 165.60
Ikke på lager
Referanse:
Texelsp318
Beskrivelse

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Les merShow less
Produktdetaljer
Texelsp318

Dataark

Smakstype
Startkultur
Tilsetning
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Produktanmeldelser(56)
Overall rating
4.6
56 Produktanmeldelser
Rangering
(4.6)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 20.00
(17)

Pris er 1 stk s-krok

Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 1,619.00
(4)

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 1000 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper

1 andre produkter i samme kategori:
kr 165.60
(20)

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in