Startkultur Flora Italia - til 100kg farse

Startkultur som er beregnt til Italienske spekepølser som Soppressatta og Salami. Gir relativt hurtig PH senkning samt utvikler smak og lukt. 

Dosering: 

Posens innhold på 25g er beregnet til 100kg farse, men overdosering er ikke farlig. 

Bruk:

Tilsettes under hakking, kværning eller blanding av farse slik at man sikrer jevn fordeling av startkulturen. 

Spekepølser med startkultur bør henge i ca 20grader Celsius første uken. Gjerne en nedtrapping i temperatur fra 24-17 grader i løpet av de 8 første dagene. Luftfuktighet bør ideelt sett trappes ned fra 95% relativ luftfuktighet til 75% relativ luftfuktighet etter 8 dager. Det er bedre med for høy luftfuktighet enn for lav.

Husk at dette er generelle råd og ingen fasit. Det ideelle vil variere med sammensetning av farse og type tarm.

Oppbevaring: 

Frysevare, fryses med en gang etter mottatt vare.

Ved lagring i kjøleskap er holdbarheten 6uker. Ved overlagring vil aktiviteten i startkulturen gradvis avta og dosering må økes for å oppnå ønsket effekt. 

Innhold: 

Sukrose, Bakteriekultur og Mangansulfat 

Les merShow less
kr 159.00
På lager 25 Produkter
Referanse:
Texelsp318-ny2
Beskrivelse

Startkultur som er beregnt til Italienske spekepølser som Soppressatta og Salami. Gir relativt hurtig PH senkning samt utvikler smak og lukt. 

Dosering: 

Posens innhold på 25g er beregnet til 100kg farse, men overdosering er ikke farlig. 

Bruk:

Tilsettes under hakking, kværning eller blanding av farse slik at man sikrer jevn fordeling av startkulturen. 

Spekepølser med startkultur bør henge i ca 20grader Celsius første uken. Gjerne en nedtrapping i temperatur fra 24-17 grader i løpet av de 8 første dagene. Luftfuktighet bør ideelt sett trappes ned fra 95% relativ luftfuktighet til 75% relativ luftfuktighet etter 8 dager. Det er bedre med for høy luftfuktighet enn for lav.

Husk at dette er generelle råd og ingen fasit. Det ideelle vil variere med sammensetning av farse og type tarm.

Oppbevaring: 

Frysevare, fryses med en gang etter mottatt vare.

Ved lagring i kjøleskap er holdbarheten 6uker. Ved overlagring vil aktiviteten i startkulturen gradvis avta og dosering må økes for å oppnå ønsket effekt. 

Innhold: 

Sukrose, Bakteriekultur og Mangansulfat 

Les merShow less
Produktdetaljer
Texelsp318-ny2

Dataark

Smakstype
Startkultur
Tilsetning
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 79.35 kr 132.25
(4)
 Estragon er et krydder fremstilt av tørkede blader fra planten Artemisia dracunculus. Den vokser vilt i sørlige Europa og i Nord-Amerika.
kr 110.00
(6)
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 56.35
(17)
 Merian har en sterk, aromatisk lukt og passer til fisk, lammekjøtt, eggeretter, i posteier, pølsemat og fjærkre. Er mindre passende i tomatbaserte retter som pasta og pizza. Den brukes alene, eller sammen med andre...
kr 599.00
(32)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 90meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 48.30
(9)
Hele karveplanten er behagelig aromatisk. Frøene smaker søtt, karakteristisk og friskt. Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer I Norge er karve først og...
kr 55.20
(11)
For harde og myke pepperkaker, kaker, frukt desserter, surmelk, svinekjøtt og orientalske retter.
kr 39.00
(34)
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
kr 66.35
(7)
Urte med nydelig aroma,  som brukes til fisk, egg, grønnsaker, tomater, sauser, supper, gryteretter og urtesmør.
2 andre produkter i samme kategori:
kr 165.60
(56)
TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa. Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland...

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in