Startkultur Flora Italia - til 100kg farse

Startkultur som er beregnt til Italienske spekepølser som Soppressatta og Salami. Gir relativt hurtig PH senkning samt utvikler smak og lukt. 

Dosering: 

Posens innhold på 25g er beregnet til 100kg farse, men overdosering er ikke farlig. 

Bruk:

Tilsettes under hakking, kværning eller blanding av farse slik at man sikrer jevn fordeling av startkulturen. 

Spekepølser med startkultur bør henge i ca 20grader Celsius første uken. Gjerne en nedtrapping i temperatur fra 24-17 grader i løpet av de 8 første dagene. Luftfuktighet bør ideelt sett trappes ned fra 95% relativ luftfuktighet til 75% relativ luftfuktighet etter 8 dager. Det er bedre med for høy luftfuktighet enn for lav.

Husk at dette er generelle råd og ingen fasit. Det ideelle vil variere med sammensetning av farse og type tarm.

Oppbevaring: 

Frysevare, fryses med en gang etter mottatt vare.

Ved lagring i kjøleskap er holdbarheten 6uker. Ved overlagring vil aktiviteten i startkulturen gradvis avta og dosering må økes for å oppnå ønsket effekt. 

Innhold: 

Sukrose, Bakteriekultur og Mangansulfat 

Les merShow less
kr 159.00
På lager 19 Produkter
Referanse:
Texelsp318-ny2
Beskrivelse

Startkultur som er beregnt til Italienske spekepølser som Soppressatta og Salami. Gir relativt hurtig PH senkning samt utvikler smak og lukt. 

Dosering: 

Posens innhold på 25g er beregnet til 100kg farse, men overdosering er ikke farlig. 

Bruk:

Tilsettes under hakking, kværning eller blanding av farse slik at man sikrer jevn fordeling av startkulturen. 

Spekepølser med startkultur bør henge i ca 20grader Celsius første uken. Gjerne en nedtrapping i temperatur fra 24-17 grader i løpet av de 8 første dagene. Luftfuktighet bør ideelt sett trappes ned fra 95% relativ luftfuktighet til 75% relativ luftfuktighet etter 8 dager. Det er bedre med for høy luftfuktighet enn for lav.

Husk at dette er generelle råd og ingen fasit. Det ideelle vil variere med sammensetning av farse og type tarm.

Oppbevaring: 

Frysevare, fryses med en gang etter mottatt vare.

Ved lagring i kjøleskap er holdbarheten 6uker. Ved overlagring vil aktiviteten i startkulturen gradvis avta og dosering må økes for å oppnå ønsket effekt. 

Innhold: 

Sukrose, Bakteriekultur og Mangansulfat 

Les merShow less
Produktdetaljer
Texelsp318-ny2

Dataark

Smakstype
Startkultur
Tilsetning
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Anmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 39.00
(34)
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
2 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg