Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano
ALLERGENER:
ingen
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano
ALLERGENER:
ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:986 kj /236 kcal, Fett:2,7 g, hvorav mettet fett:0,5 g, Karbohydrater:41,7 g, hvorav sukkerarter:11,6 g, Kostfiber:10 g, Protein:5,9 g, Salt:42,5 g, Natrium:70 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille, oregano, chilli
ALLERGENER:
Ingen
En søt krydder, Som dekorasjon krydder eller i salater. Perfekt å bruke i stuinger av alle slag og spesielt gulasj lapskaus. Tips! Rør inn kjøttdeigen og få fin farge på hamburgere eller pølsene
Brukes til tykke pølser, som Falukorv.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 40-43mm.
Lengde: 16 meter.
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 22-25 meter.
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 0,5L (ca 500g)
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Univeral krydder for Roastbratwhurst.
ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,
ALLERGENER:
Ingen
Medister krydder tradisjonell resept
ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak
INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter)
ALLERGENER:
ingen
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede
ANBEFALT DOSERING:
Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak.
INGREDIENSER:
stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper, muskat, gjærekstrakt, sukker, løpstikke, naturlig aroma, rapsolje
ALLERGENER:
Ingen
Et komplett krydder egnet til rødt kjøtt. Passer perfekt til både biff og helstekt. Kraftig og aromatisk smak. Velegnet til å blande med olje. Gir en avrundet og fyldig peppersmak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, salt, sennep, paprika, løk, smaksforsterker E621 MSG, fenikkel, koriander, chilli, selleri
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Denne krydderblandingen tar deg rett til Napoli, Pizzaens hovedstad! Du kan bruke den på Pizza, men den passer like godt til alle pastaretter og salater, alt blir mer Amazing. Dette er Bernadetas favoritt!
Denne krydderblanding tar meg tilbake til min barndom i Brooklyn. Jeg vokste opp i to bydeler, Bay Ridge og Bensonhurst, begge var svært bebodd av Italienere. Mine beste venner var Italiensk og jeg ble ofte invitert til måltider. Mangare, mangare… Spis spis. Livet foregikk ikke i stuen, men på kjøkkenet, med smaker som var uvant for en Norsk-amerikaner. Jeg prøver med denne krydderblanding å gjenskape minner fra min barndom. Multo Italiano er rett og slett, belisimo grande. Buon appetito!
SuckleBusters Texas Brisket Rub 113 gr.
Har en traditionel og afbalanceret BBQ-smag.
Denne Rub er meget mild.
Den passer perfekt til Brisket / Oksespids Bryst med en dejlig hvidløgssmag.
Styrke Kategori:
MILD
Ingredienser:
Havsalt, Sukker, Paprika, Hvidløg, Sortpeber, Løg, Krydderier, Sellerifrø, Sillica antiklumpemiddel.-
GLUTENFRI
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
Energi |
511 kJ / 122 kcal |
Fedt |
0 gr |
Herfra mættede |
0 gr |
Kulhydrat |
49 gr |
Herfra sukkerarter |
24 gr |
Protein |
0 gr |
Salt |
25,6 gr |
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille, oregano, chilli
ALLERGENER:
Ingen
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet
Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.
ANBEFALT DOSERING:
INGREDIENSER:
ALLERGENER:
Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, løk, paprika, tomat, hvitløk, oregano
ALLERGENER:
Løk
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:531kJ /127 kcal, Fett:1,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:21,4 g, hvorav sukkerarter:6,5 g, Kostfiber:5 g, Protein:4,7 g, Salt:55,06 g
Kokkens glede er en salt, pepper, hvitløk blanding, som er det vi mener perfekt blandingsforhold. Dette er en rub du må ha i samlingen, brukes på alt og gjerne i sammenheng med andre rubs. Denne er fantastisk på biff, men også på svin, kylling, fisk, coleslaw, potetsalat, supper og så mye mer.
Denne er virkelig kokkens glede av alle rubs og krydder, man blir raskt avhengig av denne. Perfekt på speilegg også.
Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk i alt av matlaging, den perfekte balansen av salt, pepper og hvitløk.
Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!
Stikkord: Salt, pepper, hvitløk i en nydelig blanding. Dry rub.
4-pakning med Grillkrydder pakket på ØLBOKS!! Hickory coffee BBQ RUB, Honey citrus BBQ RUB, Allround grill BBQ RUB og Jalapenos Guacamole BBQ RUB følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
En sammensatt og smaksrik krydderblanding laget bl.a.med tanke på marinering av biffkjøtt til pizza. Men også egnet alle typer kjøtt, salater, dressing, dip, marinader. Kan også blandes ut i litt olje.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, paprika, smaksforsterker E621 MSG, cumin, sukker, dextrose, rødbete, løk, sennep, chilli, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), basilikum, oregano, fenikkel, gjærekstrakt, merian, hvitløk, koriander, rosmarin, hvit pepper, gurkemeie, selleri, sellerirot
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Denne blanding er et absolutt must! Dette er den mest brukt blanding til biff og brukes av alle profesjonelle kokker! Denne hjelper å forsterke smaken og samtidig hjelper den med litt crunch.
Bernadeta bruker den på absolutt alt! Denne kan brukes på all kjøtt, fisk, eller grønnsaker. SPG er den perfekt base layer til brisket, ribs eller pulled pork og du kan bygge på med andre krydre. Vi har kuttet tilbake på salt, og tilsetter en liten pinch av timian. Oh yeah! SPG Rocks!
Honey-Citrus BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in