Trykk for flere produkter.
No products were found.

"Bordflaskelokk ""2000"" med blokkering"

Plasser flasken under klemmemekanismen, senk spaken på lokket. Sett deretter tilbake spaken, ta opp klemmemekanismen og ta ut flasken.

Egenskaper

Lengde 22,0 cm

Bredde 17,5 cm

Høyde 51,0 cm

Vekt 1,512 kg

Type bord

Les merShow less
kr 199.50 kr 399.00
Siste varer på lager 1 Artikkel
Referanse:
Browin-508001
Produktdetaljer
Browin-508001
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 2,399.00
(6)
Master`s   Pølsestapper med 3 Liters kapasitet, med hele 10 år's garanti
En hastighet for stapping av pølsene
En annen rask utveksling for enkelt å kunne sveive tilbake for å fylle sylinderen på nytt.
Ekte kvalitet, kan ikke samenlignes med billig-produkter...
Sylinder og ramme i Rustfritt stål.

Stående pølsestapper, mer praktisk.
Tar mindre plass, enklere i bruk.
 
OBS. (På bilde er pølsehorna i plast. De som følger med er i rustfritt.)
Det følger med 4 pølsehorn i div. størelser (16,20,25 & 38mm). Pølsehorna er i rustfritt stål.
Mål på stapperen:  65x30x26 (HxBxD)
Ca 10 kg
 
kr 62.10
(6)


Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende

kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 343.85
(3)

God krydderblanding for Ølpølse. 

ANBEFALT DOSERING: 

330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel

E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 39.00
(34)

Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det brukes ofte mat som spekemat, hermetisk mat, pretzels, pickles og kjeks.

kr 249.55
(15)

Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

kr 109.00
(32)

Til Snacks og ØL-pølser.

Men også Wiener pølser

Kollagen tarm til pølser. Kan spises.

Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)

Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.

 

7 andre produkter i samme kategori:
kr 60.00 kr 150.00

Laget for flaskelokk med 26 mm lokk

Bruk

Sett korken på flasken, skjev og ta opp armene på lokket og sett korken på den. Deretter trekker vi armene ned. Etter å ha lukket flasken tar vi opp armene på kapperen og tar den fra flasken.

Egenskaper

Lengde 38 cm

Bredde 6,0 cm

Høyde  8,5 cm

Vekt 0,336 kg

Type dobbeltar

kr 90.00 kr 150.00

Laget for flaskelokk med 26 mm lokk

Bruk

Sett korken på flasken, skjev og ta opp armene på lokket og sett korken på den. Deretter trekker vi armene ned. Etter å ha lukket flasken tar vi opp armene på kapperen og tar den fra flasken.

Egenskaper

Lengde 20,0 cm

Bredde 7,0 cm

Høyde 26,0 cm

Vekt 0,47 kg

Type dobbeltarmet

kr 99.00
(1)

Modulær flaskevasker for sulfitering og skylling av flasker før de tappes. Kompatibel med tørkestativene for flasker.

Laget med materialer av ekstremt høy kvalitet som er egnet for kontakt med matvarer. De enkle demonteringsoperasjonene for rengjøringsformål gjør at enheten kan sikre et høyt hygienenivå. Den kan brukes både på en overflate eller plassert på toppen av våre flasketørkestativ. Takket være en spesiell konstruksjon, drysser sentermunnstykket det indre av flasken med en kraftig stråle av skyllevæske (det kan være vann, kalium eller natriummetabisulfittløsning, desinfeksjonsmiddel).

TEKNISKE DATA:

- Tankåpning fi 12 cm

- Tankvæskevolum ca. 0,3 L

- Flaske min. innvendig fi 14 mm

- Flaske maks. innvendig fi 25 mm.

HVORDAN Å BRUKE:

Plasser vaskemaskinen på et bord eller på flasketømmeren. Hell ca. 0,3L av den valgte væsken. Sett flasken på munnstykket. Skyv raskt og bestemt 2 eller 3 ganger for å lage en fullstendig operasjonssyklus.

RENGJØRING: For å lette rengjøringen, skyv stempelet bestemt mot bollen til det slipper stempelet.

kr 39.50 kr 79.00

Et alternativ til dyre profesjonelle flaskelokker – en hammerlokk er den minst kostbare, men like effektive metoden for lokking av glassflasker med Ø26 mm korker.

Høy kvalitet - flaskelokket er laget av rød plast og metall. Den har et praktisk håndtak som ikke sklir ut av hendene – noe som gjør det problemfritt å lukke selv mange flasker!

Uunnværlig utstyr for enhver ølbrygger – denne 14,5 cm lange flaskelokken er en obligatorisk del av hver hjemmebryggers maskinvare. Dette produktet gjør flaskelokk raskt, enkelt og trygt.

Beregnet for ulike drinker – takket være en hammerlokk kan du enkelt og raskt tette ølflasker, vannflasker eller juiceflasker, og utseendet deres vil ikke avvike mye fra flasker tilberedt i en profesjonell produksjonsprosess!

Enkel å bruke – sett flasken med lokk på en klut brettet et par ganger for å absorbere støtet. Deretter setter du en kork på flasken, setter lokket på den og slår den med en hammer (det anbefales å bruke gummihammere for lokking).

Utstyret til hver hjemmebrygger inkluderer et veldig viktig element - en flaskelokk, som kan brukes til å sikre flaskeølet samtidig som det opprettholder deres profesjonelle utseende. En profesjonell flaskelokk er veldig dyrt – derfor er det verdt å vurdere et alternativ, nemlig en kostnadseffektiv hammerlokk som beholder den høye brukskvaliteten og flaskesikringen.

Hammerlokket er et produkt beregnet for manuell flaskelokk med Ø26 mm korker. Den er laget av røde plast- og metallelementer, og er usedvanlig hendig og praktisk, samt enkel å bruke. Manuell flaskelokk har aldri vært så effektivt! Dette produktet lar deg sette et lokk på flaskene med hjemmelaget øl eller juice, slik at de ser profesjonelle ut og passer for en høykvalitetsgave til dine kjære! En hammerkappe er også en god idé som ekstra tilbehør i tilfelle den automatiske kapperen går i stykker.

Slik bruker du: Sett flasken med lokk på en klut brettet et par ganger for å absorbere støtet. Sett en kork på flaskehalsen, og sett deretter lokket på den. Slå kapperen med en gummihammer. Sjekk om korken fester seg godt til flasken – den skal klemmes fast på flaskehalsen.

Egenskaper

Lengde 4,0 cm

Bredde 14,5 cm

Høyde 3,2 cm

Vekt 0,176 kg

Type hammer

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in