TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.
Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.
NB! Oppbevares alltid i fryser
BRUK
Ta posens innhold og bland...
God krydderblanding for Ølpølse.
ANBEFALT DOSERING:
330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Dextrose,...
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
Plasser flasken under klemmemekanismen, senk spaken på lokket. Sett deretter tilbake spaken, ta opp klemmemekanismen og ta ut flasken.
Egenskaper
Lengde 22,0 cm
Bredde 17,5 cm
Høyde 51,0 cm
Vekt 1,512 kg
Type...
Til Snacks og ØL-pølser.
Men også Wiener pølser
Kollagen tarm til pølser. Kan spises.
Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm. Men...
Et alternativ til dyre profesjonelle flaskelokker – en hammerlokk er den minst kostbare, men like effektive metoden for lokking av glassflasker med Ø26 mm korker.
Høy kvalitet - flaskelokket er laget av rød plast og...
Modulær flaskevasker for sulfitering og skylling av flasker før de tappes. Kompatibel med tørkestativene for flasker.
Laget med materialer av ekstremt høy kvalitet som er egnet for kontakt med matvarer. De enkle...
Plasser flasken under klemmemekanismen, senk spaken på lokket. Sett deretter tilbake spaken, ta opp klemmemekanismen og ta ut flasken.
Egenskaper
Lengde 22,0 cm
Bredde 17,5 cm
Høyde 51,0 cm
Vekt 1,512 kg
Type...
Laget for flaskelokk med 26 mm lokk
Bruk
Sett korken på flasken, skjev og ta opp armene på lokket og sett korken på den. Deretter trekker vi armene ned. Etter å ha lukket flasken tar vi opp armene på kapperen og...
Laget for flaskelokk med 26 mm lokk
Bruk
Sett korken på flasken, skjev og ta opp armene på lokket og sett korken på den. Deretter trekker vi armene ned. Etter å ha lukket flasken tar vi opp armene på kapperen og...