Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Hammerkappe

Et alternativ til dyre profesjonelle flaskelokker – en hammerlokk er den minst kostbare, men like effektive metoden for lokking av glassflasker med Ø26 mm korker.

Høy kvalitet - flaskelokket er laget av rød plast og metall. Den har et praktisk håndtak som ikke sklir ut av hendene – noe som gjør det problemfritt å lukke selv mange flasker!

Uunnværlig utstyr for enhver ølbrygger – denne 14,5 cm lange flaskelokken er en obligatorisk del av hver hjemmebryggers maskinvare. Dette produktet gjør flaskelokk raskt, enkelt og trygt.

Beregnet for ulike drinker – takket være en hammerlokk kan du enkelt og raskt tette ølflasker, vannflasker eller juiceflasker, og utseendet deres vil ikke avvike mye fra flasker tilberedt i en profesjonell produksjonsprosess!

Enkel å bruke – sett flasken med lokk på en klut brettet et par ganger for å absorbere støtet. Deretter setter du en kork på flasken, setter lokket på den og slår den med en hammer (det anbefales å bruke gummihammere for lokking).

Utstyret til hver hjemmebrygger inkluderer et veldig viktig element - en flaskelokk, som kan brukes til å sikre flaskeølet samtidig som det opprettholder deres profesjonelle utseende. En profesjonell flaskelokk er veldig dyrt – derfor er det verdt å vurdere et alternativ, nemlig en kostnadseffektiv hammerlokk som beholder den høye brukskvaliteten og flaskesikringen.

Hammerlokket er et produkt beregnet for manuell flaskelokk med Ø26 mm korker. Den er laget av røde plast- og metallelementer, og er usedvanlig hendig og praktisk, samt enkel å bruke. Manuell flaskelokk har aldri vært så effektivt! Dette produktet lar deg sette et lokk på flaskene med hjemmelaget øl eller juice, slik at de ser profesjonelle ut og passer for en høykvalitetsgave til dine kjære! En hammerkappe er også en god idé som ekstra tilbehør i tilfelle den automatiske kapperen går i stykker.

Slik bruker du: Sett flasken med lokk på en klut brettet et par ganger for å absorbere støtet. Sett en kork på flaskehalsen, og sett deretter lokket på den. Slå kapperen med en gummihammer. Sjekk om korken fester seg godt til flasken – den skal klemmes fast på flaskehalsen.

Egenskaper

Lengde 4,0 cm

Bredde 14,5 cm

Høyde 3,2 cm

Vekt 0,176 kg

Type hammer

Les merShow less
kr 63.20 kr 79.00
På lager 9 Produkter
Referanse:
Browin-508003
Produktdetaljer
Browin-508003
Reviews
7 andre produkter i samme kategori:
kr 112.50 kr 150.00
Laget for flaskelokk med 26 mm lokk Bruk Sett korken på flasken, skjev og ta opp armene på lokket og sett korken på den. Deretter trekker vi armene ned. Etter å ha lukket flasken tar vi opp armene på kapperen og...
kr 112.50 kr 150.00
Laget for flaskelokk med 26 mm lokk Bruk Sett korken på flasken, skjev og ta opp armene på lokket og sett korken på den. Deretter trekker vi armene ned. Etter å ha lukket flasken tar vi opp armene på kapperen og...
kr 299.25 kr 399.00
Plasser flasken under klemmemekanismen, senk spaken på lokket. Sett deretter tilbake spaken, ta opp klemmemekanismen og ta ut flasken. Egenskaper Lengde 22,0 cm Bredde 17,5 cm Høyde 51,0 cm Vekt 1,512 kg Type...
kr 99.00
Modulær flaskevasker for sulfitering og skylling av flasker før de tappes. Kompatibel med tørkestativene for flasker. Laget med materialer av ekstremt høy kvalitet som er egnet for kontakt med matvarer. De enkle...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn