Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Cedar Planke for grilling 2stk 14x30cm

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

Les mer
kr 119.00
På lager 22 Produkter
Merke:
Beskrivelse

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

Les mer
Produktdetaljer
311404

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...
kr 299.00
Marabu de Cuba Premium 13kg sekk med Klumper fra 20 til 200 mm 4-lags papirpose Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat,...
kr 99.00
Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling.  Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige...
kr 129.00
2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38 100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.  Skyll planken med vann for å...
kr 249.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...
kr 139.00
Trebiter Ask 1,5 kg Når bare det beste er bra nok !!!!!!Fumy er norsk produsert Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaromaI kullgrillen...
kr 149.00
2 stk Cedar Planke for Grilling 18x38cm 100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.  Skyll planken med vann for...
kr 139.00
Trebiter Bøk 1,5 kg Når bare det beste er bra nok !!!!!!Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaromaI kullgrillen plasseres Wood...
kr 229.00
Grillkull Missing Link Lump 8 kg Sør Afrika Grilling på kull er meget utbredt i Sør-Afrika og inspirasjonen for denne miksen av Sør-Afrikanske tresorter. Et “steinhardt” kull som produserer en intens varme med lang...
kr 279.00
FUMY Eco-Friendly Firelighters Fumy Firelighters er laget av tre ull og naturlig plante basert voks og er duft fri.Brenntiden for en Fumy firelighter er fra 8-10 minutter.Du vil bare trenge en Fumy Eco-Friendly...
kr 259.00
The BBQ Shop Grillkull Eik Kull av Spansk steineik. Dette er en av de hardeste tresortene og derfor veldig etterspurt blant BBQ entusiaster. Hardheten gjør at den holder svært jevn temperatur og kan brenne i flere...
kr 189.00
Piller for DPG Grill er lik smaken av de nordamerikanske skogene. 100% rent tre uten bruk av fyllstoffer, oljer og bindemidler. Det er CO2-nøytrale grillkvelder på terrassen. DPG Grill har satt sammen tresorter som...

Meny

Innstillinger