Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
Trebiter hickory 1,5 kg
Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.
Fumy Røykprodukter er et varemerke som består av høykvalitet spon, treflis, pellets og chunck til røyking av mat.
I Fumy serien har vi norges største utvalg av BBQ / røykflis for enten varm eller kald røyking. Fumy røykflis får du i tresorter som Or, Bøk, Eple, Kirsebær, Hickory, Lønn, Eik, Appelsin, Sitron, Einer, Mesquite, Oliven, og mange fler.
Våre røykflis og pellets produkter er mye brukt og kjent for deres:
- effektive røykeevne
- kommer fra de store seriøse aktører innen produksjon av røykflis og røykprodukter til industri.
- Renhet, feilfri, muggfri og barkfri
- Sertifisert til HACCP
- legger til en rik, utsøkt og unik smak til biff, fjærfe, vilt, svinekjøtt, fisk, grønnsaker, ost og krydder, en detaljert oversikt finner du her; http://foodstuff.no/produkter/royking/.
- kompatibilitet med merker som Webber Smoker, Outback-røyker, Dancook-røyker, Cobb-røyker, Patton-røyker, Beefeater-røyker, Napoleon Røyker Borniak, Smokai, ProQ, Traeger og Grill og Bbq-tilbehør.
Varmekilde | |||
Størrelse | Chunks | 12mm+ | Kullgrill, BBQ pit, Keramikk grill, Yoder Smokers, Jula røykeren, MatRøyk |
Grov | 6-12mm | Vedovn, Kullgrill, Big Green Egg, Kamado Joe, Primo, Pro Smoker, Mustang røykhus, Muurikka, Røykboks for grill | |
Medium | 4-6mm | Smokai, Hjemmelaget Rør Røyk, Dymbox, Muurikka, Røykboks for grill | |
Fin | 1-4mm | Holmsmoker, Borniak, Gass Grill, Abu Røyken, Dymbox, Røykboks for grill | |
Mel | 0,1-1mm | ProQ Cold Smoker, Mustang cold smoker, Sil, Vestnes Røyken, Polyscience Smoking Gun, Weber cold smoker | |
Briketter | Bradley | ||
Pellets | Traeger, Memphis Wood Fire Grills, Chookshak, Pro Smoker |
Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 5 Kg
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Laurbærblad har en svært aromatisk og karakteristisk lukt. Den kommer spesielt frem når bladene knuses.
2050 ml sprayflaske med røyksmak
Røyk-konsentrat til å spraye røyksmak på kjøtt og fisk.
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter, brødskive m/tomat etc. Bør stå på bordet til alle måltider.
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, løk, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, chilli, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, cumin, allehånde, nellik
ALLERGENER:
ingen
Mengde: 3 Liter
Sterk, Nøtt, Frisk.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: Mel
Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre. Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 300ml
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for røykpistol og alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Hickory
Hickory og mesquite har en sterkere og distinkt smak som ofte brukes til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 5mm-1cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips:• Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 5 - 10 cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Hel Europalle med 42 stk 60liter sekker kirsebær flis Fin.
ca vekt 650kg
Kirsebær:
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 750-2000.
NB Bestillingsvare
Grevens val Røykbriketter 90-pk
Røykbriketter som passer til Bradley Smokers og lignende røykovner
Tre goda smaker i en brikett. Bourbon Ek från Jack Daniels, EN och Al. Ger en mycket kraftig aromatisk röksmak med Bourbonekfat från tillverkningen av Jack Daniels och Four Roses som en extra krydda. Passar till biff, fågel samt kött från vilt
Sterk, Kraftig.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 2-4mm.
Hel Europalle med 42 stk 60liter sekker Bøk flis grov .
ca vekt 650kg
Or:
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 6-12mm.
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Pacific Blend
Distinkt men lett aroma som passer til det meste av kjøtt, Fisk og Sjømat..
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Whiskey Eik
Whiskey Eik har en sterk, og rik aroma, laget av Whiskey tønner, passer til det meste av kjøtt.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 1,5 liter
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Eik
Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.
Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.
Kornstørrelse: 5mm-1cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in