Hullskive til Master`s M12 kjøttkvern
Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under
Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.
Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.
Hullskivene er:
- Enkle å rengjøre.
- Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
- Korresjonsfrie.
- Kan også vaskes i oppvaskmaskinen
Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?
- 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
- 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
- 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.